Kifognak rajtad a makacsabb szennyeződések?

Szponzorált tartalom (x) • 2021. január 23., szombat •
A mosás ma már egy igen egyszerű folyamat, hiszen minden megvan ahhoz, hogy makulátlan és ragyogóan fehér, valamint illatos ruhákban tündökölj. Az otthoni mosás mellett azonban az ipari mennyiségű textília mosására is kifejezetten nagy figyelmet szükséges fordítani.
Kifognak rajtad a makacsabb szennyeződések?

Hiszen kisebb-nagyobb vendéglátóipari egységek, hotelek, szállodák, éttermek, uszodák és szociális intézmények területén elengedhetetlen a megfelelő tisztaságú textilek kínálata. Amennyiben a vendég nem elégedett a tisztasággal, akkor nem válik a szolgáltatás visszatérő fogyasztójává.

A megfelelő textilhigiéna fontossága

Amennyiben megbízható és minőségi előmosóra van szükséged, akkor keresd fel a Delta Clean Kft weboldalát, ahol számos termék közül válogathatsz. Széles kínálatuknak köszönhetően képesek kiszolgálni kisebb-nagyobb intézményeket, kielégítve a létesítményhigiénia, az ipari higiénia, a konyha-, mosdó- vagy textilhigiénia teljes területén felmerülő igényeket. Közel 100 különböző minőségi tisztítószer, professzionális takarítógép és egyéb kiegészítő eszköz közül válogathatsz.

A textilhigiénia számos területen elengedhetetlen, hiszen az üzemi konyhákban, az éttermekben, a szállodákban egyaránt szükség van a makulátlan és csillogóan tiszta abroszok, szalvéták, ágyneműk, törölközők és fürdőköpenyek meglétére. A textilhigiénia legfontosabb tisztítószerei az előmosók, a fehérítők, az öblítők, a folyékony mosószerek, a mosóporok, az adalékanyagok, valamint a főmosok és az áztatók egyaránt. Különböző hatásuknak köszönhetően lehet hatékony a mosás folyamata.

Hatékony előmosók

Előmosókra a makacs szennyeződések eltüntetése érdekében lehet szükséged, hiszen használatával a mosási hatékonyság növelhető. Amennyiben hatékony előmosószert keresel, akkor érdemes kipróbálnod a D-Bio enzimes előmosót, amely elsősorban szociális intézményekben és éttermekben megtalálható textíliák mosásához elengedhetetlen. 

Elsősorban a nehezen eltávolítható foltokra specializálódott, amelynek köszönhetően már 40 fokon képes megszüntetni a vér, a kakaó vagy a fekália okozta szennyeződéseket. 1 kilogramm mennyiségű ruhához összesen 10-20 gramm anyagot szükséges adnod, melyet 15-20 perces előmosás esetében 40-55 fokos programnál bátran használhatsz. Kiszerelés tekintetében 3 és 20 kilogrammos változat közül egyaránt válogathatsz.

A kínálatukban megtalálható D-Extra szintén egy enzimes előmosó, amely az extra erős szennyeződésekkel veszi fel a harcot. Így összességében annyiban különbözik az előzőekben bemutatott terméktől, hogy magas és speciális összetételű enzimtartalommal rendelkezik, aminek köszönhetően kifejezetten a fehérjealapú foltokra specializálódik. Így könnyen eltávolítja a vér, az ürülék, a nyálka, a fű, a tej vagy a tojás okozta foltokat.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére