Kezdődhet a tánc!

sd • 2021. február 20., szombat •
Élesedik a harc a bajnoki címért a férfi NB I-es futsal bajnokságban - vasárnap a Kecskemét ellen kezdi meg a Haladás a felső-házi küzdelmeket hazai környezetben.
Kezdődhet a tánc!

Minden bizonnyal nem tartozik a Haladás kedvenc ellenfelei közé a Kecskemét, mivel az alföldiek ellen rendre megszenvedett eddig a szombathelyi alakulat, de az alapszakaszban mindkétszer a vasiak győztek - idegenben 2:0-ra, míg hazai környezetben egy gólgazdag találkozón 6:4-re múlta felül a Juanra-legénység soron következő ellenfelét. Utolsó 5 alapszakaszbeli mérkőzéséből azonban csak egyet nyert a Kecskemét, két vereség és két döntetlen mellett csak a DEAC-ot tudta kétvállra fektetni. Ennek ellenére az előkelő 4. helyen zárták az alapszakaszt.

- A Kecskemét egy igen jó erőkből álló csapat, nem véletlen, hogy az alapszakaszban mind a két alkalommal csak nagy csatában tudtuk őket legyőzni. Minőségi légiósaik is vannak, a téli átigazolási szezonban pedig igazoltak tehetséges magyar játékosokat, ezért biztosan nehéz dolgunk lesz ezúttal is - nyilatkozta a Haladás közösségi oldalának Sipos Gergő, akinek elmondása szerint az öltözőben nagyon jó hangulat van, amiben természetesen az is közrejátszik, hogy megnyerték az alapszakaszt. Ennek köszönhetően pontelőnnyel kezdhetik a felsőházi rájátszást, optimistán várják a folytatást. - Nagyon jó formában van a csapat, és úgy érzem, hogy az Újpest elleni megingást követően győzelemre éhesen lépünk majd pályára vasárnap. Egyértelműen a három pont begyűjtése a cél - fogalmazott a Hali tehetsége.

Az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti vasárnap 16 óra 45 perctől.  


fotó: VOND - Vizi László

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére