Kerékpáros-gázolás - a vétkes autós segítségnyújtás nélkül továbbhajtott

• 2021. január 12., kedd •
A Körmendi Rendőrkapitányság szemtanúk jelentkezését várja.
Kerékpáros-gázolás - a vétkes autós segítségnyújtás nélkül továbbhajtott

A Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztásának gyanújával folytat nyomozást.

A személyi sérüléssel járó közlekedési baleset még 2020. október 15-én 17 óra 45 perckor történt Körmenden. A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő egy Peugeot 307 típusú személygépkocsival közlekedett a Kossuth Lajos utca 3. szám előtti lakóház parkolójában, amikor az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy kanyarodott ki jobbra az Alkotás utca irányába, hogy nem adott elsőbbséget az Alkotás utcában a Kossuth Lajos utca irányába közlekedő kerékpárosnak. A biciklis azért, hogy az ütközést elkerülje, a bicikliről leugrott, melynek következtében a gépkocsi bal hátuljának ütközött, majd a földre esett. A gépkocsivezető a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kerékpáros könnyebben megsérült.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Körmendi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/414-040-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!


illusztráció: keleten.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére