A Vadvirág oviba kerültek új, fejlesztő játékok

facebook • 2019. szeptember 19., csütörtök •
Nem kérdés mekkora volt az öröm...
A Vadvirág oviba kerültek új, fejlesztő játékok

Kántás Zoltán képviselői keretéből újabb eszközzel bővültek a választókörzetében található, Vadirág óvoda fejlesztő, és játéklehetőségei.
- Az óvodás gyermekek mozgásigénye rendkívül nagy. Az óriás szivacs játék segítségével a csoportszobában, tornaszobában is biztosítani tudják a gyermekek számára, hogy fejlődjön mozgáskoordinációjuk, mozgásuk harmonikusabbá váljon. A játék a gyermekek alaptevékenysége, fontos eleme az egész személyiség fejlődésének. Eszközbeszerzések során olyan játékokból válogatnak, amelyek a célzott fejlesztéshez is segítséget nyújtanak a pedagógusok számára. A Bind&Bery játékok az első pillanattól felkeltették a gyermekek és az óvodapedagógusok figyelmét egyaránt - osztotta meg velünk Kántás Zoltán önkormányzati képviselő.
Az óriás építőjátékok az elemekkel és azok variatív felhasználásával kínálnak lehetőséget a kreatív gondolkodáshoz. Az összeállítás során felmerülő problémahelyzetek megoldásához néha szükség van az óvodapedagógus segítségére, ugyanakkor elősegíti a gyermekek problémamegoldó képességének fejlődését. A játékelemek építése során megtapasztalt sikerélmény további tevékenykedésre ösztönzi a gyermekeket, hozzájárulva a gyermeki önállóság-, aktivitás-, és az önbizalom fejlődéséhez.

 

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére