Ismét telefont ragadtak

sd • 2020. november 25., szerda •
Kedden elkezdődött a szombathelyi Fidesz szervezetének tavaszihoz hasonló akciója. Ezúttal a helyi Fidesz-irodában alakítottak ki egy amolyan call centert a kormánypárti képviselők, tagok és aktivisták bevonásával.
Ismét telefont ragadtak

Akárcsak tavasszal, most is segítő szándékkal kezdték el telefonon hívni a városi Fidesz szervezetének munkatársai mindazokat a szombathelyi választókerületben, tehát a vasi megyeszékhelyen és a környező 11 településen élő 65 év feletti időseket, akik életkoruknál fogva különösen veszélyeztetettek a koronavírus-járványban.
- Miután nekik szigorú távolságtartás és a fertőzési lehetőségek elkerülése ajánlható, ezért megkérdezzük őket, hogy miben segíthetünk, legyen az bevásárlás, gyógyszerkiváltás, vagy bármilyen egyéb ház körüli teendő. Aki ezt igényli, annak aktivistáink, tagjaink, a Fidelitas fiataljai örömmel elvégzik a szükséges teendőket. Szeretnénk, ha Szombathelyen senki nem szenvedne szükséget, ha minden rászoruló, minden polgártársunk érezné a közösség törődését. Hangsúlyozom, hogy csak azokat a 65 év felettieket hívjuk fel, akik a korábbi időszakban kifejezték azon szándékukat, hogy kapcsolatban kívánnak maradni velünk. Tehát olyanokat nem zaklatunk, akik nem szerepelnek a regisztrált kapcsolataink között - tájékoztatta lapunkat Hende Csaba. Szombathely országgyűlési képviselője hozzátette: a helyi Fidesz-irodában minden hétköznap 9 és 16 óra között, péntekenként 9-től délig tart az ügyfélfogadás, bárkit szívesen látnak, de telefonon is el lehet érni az irodát a 0620/5068881-es telefonszámon, illetve írhatnak is az irodának a szombathely@fidesz.hu email címre.
- Bárkinek szívesen segítünk, nem csak azoknak, akikkel korábban már kapcsolatban álltunk. Minden idős ember politikai nézettől vagy pártállástól függetlenül számíthat a segítségünkre - szögezte le az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke. TOP

közösség

további frisss

lap tetejére