Ismét lefújták a táblát Oladon

frisss • 2012. augusztus 10., péntek •
Ismét lefújták festékkel a Dolgozók útján a korlátozó táblát. Nem az első eset, az autósok nehezen szokták meg a hónapokkal ezelőtt bevezetett forgalommódosítást.
Ismét lefújták a táblát Oladon

Jó néhány hónapja változtatták meg a forgalmi rendet Szombathelyen a Dolgozók útjánál; csak jobbra lehet kanyarodni. Mint arról már korábban beszámoltunk júniusban ezüst színű festékszóróval fújták le azt a táblát, amely a Csónakázó-tó felől érkező autókat csak jobbra engedi kanyarodni ki a Dolgozók útjára. A változásokat azért vezették be, hogy megőrizzék a pihenőövezet nyugalmát és az Aranypatak-hidat ne terhelje nagy forgalom.

Sok autós azonban a mai napig nem szokta meg a forgalmi rend változást. Ezúttal fekete festéksprayvel fújták le a táblát - valószínűleg éjszaka - amelyet a rendőrök egyelőre észre sem vettek. Legutóbb ugyanis a helyszínelést követő néhány órában kicserélték a táblát, most azonban rendőröket nem láttunk a környéken.

Autósokat  annál inkább. Egy vezető például ki is használta a vandálok által létrehozott új forgalmi rendet, s ki is hajtott balra. Ha elkapják a fújkálót, akár 3 év börtönt is kaphat a közlekedés biztonságának veszélyeztetéséért.

közösség

további frisss

lap tetejére