Iparterület kialakítása Vasváron

Szponzorált tartalom • 2020. november 27., péntek •
Európai uniós forrás segítségével gazdaságfejlesztési, városfejlesztési projekt megvalósítására került sor Vasvár városban, a TOP-1.1.1-15-VS1-2016-00004 pályázat keretén belül.
Iparterület kialakítása Vasváron

A Széchenyi 2020  TOP-1.1.1-15 IPARI PARKOK, IPARTERÜLETEK FEJLESZTÉSE című pályázati kiírására benyújtott projektjavaslat 800 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült, melynek a kedvezményezettje a 100%-os önkormányzati tulajdonú Vasvári Városfejlesztési Nonprofit Kft.

A projekt keretében közel 10 hektár területen 2 db önálló telephely került kialakításra, megközelítésére szolgáló utakkal, járdákkal, az ellátást biztosító közművekkel. Mindkét telephelyen egy-egy csarnok épült, melyek közül az egyik 723 m2, a másik 756 m2 nagyságú. A 2. számú telephelyen irodák, közös használatú helyiségek kerültek kialakításra. A projekt részeként fénymásolóberendezés, targonca, számítógépek, valamint a terület karbantartásához szükséges eszközpark is beszerzésre került.

A zöldmezős beruházás eredményeként létrejött egy olyan 10 hektáros, alapinfrastruktúrával ellátott terület, amely a termelő tevékenységet végezni kívánó vállalkozások számára kiépített infrastruktúrát, csarnokteret és irodahelyiséget is kínál.

 

Címlapfotó: Dernovics Tamás / magyarepitok.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére