ID Insert Deal – az iparági veterán

Szponzorált tartalom (x) • 2021. január 15., péntek •
Az ID Insert Deal két vállalat egybeolvadása után jött létre. Az egybeolvadás előtt mindkét cég évtizedek óta aktívan tevékenykedett a gáznemű és folyékony közegek szabályozásához, szűréséhez és kenéséhez szükséges ipari eszközök gyártásának területén, aminek köszönhetően majdnem negyven évnyi szakmai tapasztalat áll a jelenlegi szervezet háta mögött.
ID Insert Deal – az iparági veterán

 

Iparági úttörőnek is lehet tekinteni a szervezetre, ugyanis egyik jogelődje az iparágban először kezdett el rozsdamentes acélból és sárgarézből készült termékeket gyártani 1970 körül.

Az évtizedek óta tartó fejlődésnek, az évek alatt kidolgozott technológiának köszönhetően az ID Insert Deal magas minőségben tudja kiszolgálni az ügyfelek legkülönbözőbb igényeit.

Az ID Insert Deal termékei

A cég kínálatának legnagyobb szegmensét a nyomásszabályozók és a szűrők forgalmazása jelenti. Ezenkívül megtalálhatóak még a vállalat kínálatban szűrő-nyomásszabályozók, olajozók, túlnyomásszelepek is. A fentieken kívül még nyomáscsökkentő egységek és ezekhez tartozó alkatrészek is vannak a vállalat termékei között.

Amennyiben a fenti termékek valamelyikére lenne szüksége, akkor érdemes lehet szétnéznie a Monojet nyomásszabályozó termékei között.

Anyagminőségek, választható tömítések és csatlakozások

Az ID Insert Deal termékei nagyrészt három anyagból készülhetnek: alumíniumból (AW-2011), rézből (CW 614N) és saválló anyagból (AISI 316L). Tömítés esetében pedig ötféle típus közül lehet választani. A csatlakozás típusa többféle lehet. A csatlakozás lehet például menetes, ami lehet például 1/8-as, 1/4-es, de akár ½-es, 2-es is.

Tanúsítványok

Az ID Insert Deal kínálatában található termékek négyféle tanúsítvány szerint készülnek. Ezek közül érdemes kiemelni a MOCA tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy az ennek megfelelő termékeket az Európai Uniós szabályozás alapján lehet használni az élelmiszeriparban. Tehát ez ideális választás lehet azon vállalatok számára, amelyek az élelmiszeripar valamelyik szegmensében tevékenykednek.

Közegek

Az ID Insert Deal termékei ötféle közeget tudnak kezelni. Ezek közül az egyik a folyadék: vízhez (H2O) és ammóniához (NH3) használhatóak. Az inert gázok közül a szén-dioxidhoz (Co2), a dinitrogénhez (N2), az argonhoz (Ar) és a héliumhoz (He) használhatóak az ID Insert Deal termékei. Kétféle veszélyes folyadékhoz alkalmazhatóak: a folyékony oxigénhez (O2) és a folyékony nitrogénhez (N2). 

Üzemanyagok közül azokhoz használható, amelyekben szén (C) és hidrogén (H) egyaránt megtalálható, ráadásul ezek valamennyi kombinációjához megfelelő, tehát lehet használni többek között acetilén (C2H2) és propán (C3H8) tartalmú üzemanyagokhoz is.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére