Haladás-szerelem

frisss, Fotó: Déri Norbert - Déri Fotó • 2019. január 14., hétfő •
Decemberben játékra invitáltuk Olvasóinkat, melynek szerencsés nyertese egy VIP-bejárást nyert a Haladás Sportkomplexumba.
Haladás-szerelem

A sorsoláson Fortuna Skoda Szabolcsnak kedvezett, aki Kedvesével vett részt a különleges programon. Szabolcs már több mint 20 éve lelkes rajongója a zöld-fehér csapatnak, így nem is kerülhetett volna jobb helyre a nyeremény.

A résztvevőket Gál Sándor ügyvezető köszöntötte. A Rohonci úti létesítményben a legfontosabb tudnivalókat Antal Ádámtól tudták meg, a Haladás két sportolója Jancsó András labdarúgó, és Mórocz Alexandra kézilabdázó pedig elkísérték őket.

A VIP-bejáráson olyan helyekre is bekukkanthattak, ahova egyébként nem, így minden bizonnyal emlékezetes marad ez a különleges nap az ízig-vérig Haladás szurkoló, Skoda Szabolcs és párja számára. Végül jó házigazda módjára dedikált relikviákkal ajándékozta meg nyerteseinket a létesítmény vezetősége.

Ezúttal galérián mutatjuk meg a jeles napot, de hamarosan videón is felidézzük, milyen élményekkel gazdagodtak Olvasóink!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére