Galambos Tamás az Év Vasi Embere - báli szezonnyitó tüntetéssel

bz • 2012. január 08., vasárnap •
Galambos Tamás, vállalkozó kapta az Év Vasi Embere címet az idei Megyebálon. Több száz fős tömeg fogadta a rendezvényre érkezőket szombaton a Tóvendéglő előtt. A kormány különféle intézkedései ellen tiltakozó tömeg hangos hőzöngéssel adta a politikusok tudtára, hogy annak sem örülnek, hogy egyáltalán megrendezik a Megyebált. Eközben odabent gyülekeztek az báli szezon első szombathelyi rendezvényére. A résztvevőket az este díszvendége, Halmosi Zsolt az ORFK rendészeti igazgatója köszöntötte elsőként, ő és a főszervező, megyei közgyűlés elnöke, Kovács Ferenc is az összefogás fontosságát hangsúlyozták. Az eseményről a FrisssTV-ben is beszámolunk!
Galambos Tamás az Év Vasi Embere - báli szezonnyitó tüntetéssel

"Orbán, takarodj!", "Elvtársak, itt a vége…” "Ennyi volt a kétharmad" és hasonló, főleg kormányellenes jelszavakat írtak tábláikra a tüntetők, akik a 2012-es Megyebálra érkezőket fogadták. A tiltakozók szigorúan külön, két táborban gyülekeznek; legalábbis ezt hangsúlyozta a Tóvendéglő bejáratához közelebb tömörülő csoport. A távolban az MSZP-sek – mutat az ételosztás felé Horváth Zolán, az LMP képviselője. A volt kormánypárt akciójával nem közösködnek – hangsúlyozzák többen a csoportban, ahol a VÉSZ (Vas Megyei Érdekvédők Szövetsége) aktivistái várakoznak. Vezetőjük, Kiss Zoltán lapunknak azt mondta: úgy érzik, sérül a demokrácia. Példaként említette az elmúlt időszak parlamenti tempóját, amelynek során több törvényt is úgy fogadtak el, hogy azt a végszavazás előtti utolsó pillanatban még módosították.

A megye közéletének legfontosabb szereplői füttykoncert, kereplők és kormányellenes jelszavak közepette érkeztek a Megyebál helyszínére. A hangulat a Tóvendéglőben már korántsem volt olyan fagyos, mint odakint. A vendégeket Kovács Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke fogadja. Az eleinte feszült hangulat hamar oldódik, az első köszöntő után. Az este díszvendége, Halmosi Zsolt, hangsúlyozta, a jelenlegi helyzet csak összefogással oldható meg. Szerinte a magyarok közötti „széthúzás” nem jó irány, ebből az állapotból ki kell húzni az országot. Kovács Ferenc, megyei elnök köszöntőjében kiemelte a báli szezon mindig a tavasz köszöntésének ünnepe is. Emlékeztetett, a tombola bevételét jótékony célra fordítják.
 
Éjfélkor átadták az Év Vasi Embere díjat. 2012-ben Galambos Tamás, vállalkozó vehette át az elismerést.
„A 38 éves vállalkozó nős, három gyermek édesapja, testvérével, Galambos Balázzsal vezeti a Galambos Csoportot (Galambos Trans Kft., Galambos Logistic Kft. és Galambos Grill Kft.), ahol 170 embernek ad munkát. Tevékenységi területe a nemzetközi és belföldi árufuvarozás valamint logisztikai szolgáltatás egy 7.500 m2 alapterületű, új építésű, minden igényt kielégítő logisztikai magas raktárral rendelkező telephelyen. Ezen kívül Szombathelyen bérel kb. 4.000 m2 raktárterületet, hogy majdnem minden szombathely multinacionális vállalat (Epcos, LuK, Delphi, BPW) a megbízóik között szerepelhessen. Üzletpolitikája a ››tisztesség, becsület‹‹ A pillanatnyi üzleti haszonnál fontosabbnak tartja a hosszú távú megbízható kapcsolatokat. Vallja, hogy ››értékeinket nem maguknak, hanem gyerekeinknek teremtjük. ‹‹”
 
Az eseményről a FrisssTV-ben is beszámolunk!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére