Fütyülsz és hazudsz!

Csizmadia Tamás • 2020. november 27., péntek •
Kapa és Pepe után szabadon ezt tudom üzenni az ugytudjukos kiváló függetlenpártatlan bértrollnoknak, Farkas Bazsinak. Lebuktam, beismerem. Mindent IS én irányítok a háttérből, mint a sötétben bujkáló ellenforradalmár. Merészeltem ugyanis írni egy cikket, amiben arról volt szó, hogy Nagy Donát - Farkas Bazsi beosztottja - plagizált. Erre aztán megkaptam, hogy én az összes egyetemistát “hótbutának” nézem. Hát, nem nézem annak - nem ezt írtam. Hótbutának a plagizálókat nézem. Egyébként, hogyan merészelhetek véleményt alkotni a kiváló műkörmös újságíróinak teljesítményéről, nem is értem, mit képzelek.
Fütyülsz és hazudsz!

Íme az üzenet, Bazsi:

https://www.youtube.com/watch?v=E3JQ_g_2tHI

Farkas Bazsi tegnap megaszondta nekem, hát összerezzentem. Sőt, ez a rettegés járta át minden porcikámat egész éjszaka. Aludni sem bírtam volna, de aztán erőt vettem magamon, és mint a miskolci kocsonyában a béka, egyre többet pislogtam, majd csak elszenderedtem. És... jött a rémálom.

Rémálmomban az a makacs vízió üldözött, hogy egy műkörmös egy budai milliárdossal közösen indít egy újságot, abban mindig a balos és libsi bandának van igaza, és a tulajdonos folyton megnyilvánul benne, mint a függetlenpártatlaniság szobra. Ezek után pedig mi kapjuk meg a lakájpropagandistázást. Rémálom lenne....

Rémálmomban aztán attól is rettegtem, hogy a függetlenpártatlaniság Bazsija (jut eszembe, hol van Bazsi?) talán az önkormányzat médiacégétől nem vesz fel 500 kilót havonta, miközben a saját lapjában nyalintja fel a balosokat. Tanácsadásért, ötszáz fix, és ez nem vicc.

Meg a fizuka máshonnan se vicc. Ó, ilyen biztosan csak rémálmomban történhet meg...    

Rémálmomban - Po Csüi, Takács Gyula barátja elmondja, “mindenütt jó, de legjobb Bazsiben”. Ezt mondhatta volna rémálmomban Nemény András és a balos koalíció összes tagja, mármint átvitt értelemben, de a szó szoros értelmében is, hiszen kritikát, na azt nem láttunk a függetlenpártatlan ugytudjuk-ban. A balos önkormányzatban mindenki tökéletes, sőt a legtökéletesebb. Villognak, mint a kisuvickolt cipő az ebédlőasztalon.

Rémálmomban aztán megfúrta ez a Bazsi gyerek a Halmágyit, nyilván véletlenül jelentette fel a vén kommert egy meghatározhatatlan belső entitás az összes balos portálon a céges számláival, amiken keresztül a wellness szállókat, meg a többit fizette az öreg közpénzen. Biztos azért történt ez rémálmomban, mert főnök akart ott is lenni valaki – ó, úgy tudjuk, hogy ki. A két függetlenpártatlan holló egymás szemét nem vájja ki... Ja, de.

Aztán felébredtem. Nyilván a bilibe lógott a műkörmözetlen kezem, mert kiderült, hogy mindez nem rémálmomban történt, hanem a valóságban.

Hát ki tudja ezeket a ferrarai márványba vert egyszerűségű függetlenpártatlan mondatokat túlszárnyalni, hogy idézem “Nemény András Szombathely legnépszerűbb politikusa”. Csak így, sehol egy kérdőjel, sehol semmi sallang, csak bele az igazság fáradhatatlan bajnokától egyenest a polgármester arcába!

Hát semmi kertelés, Bazsi, nem igaz? Vagy tényleg nem igaz, amit írsz?

Fütyülök Rád!


Kép: coub.com

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére