Fotószakkör is működik már a Polgármesteri Hivatalban

sd • 2021. január 20., szerda •
Nemény András kétfarkú kutyapárti programszervezője örömmel adta hírül közösségi oldalán, hogy idézzük: "Lefotózták, ahogy lefotóztam, ahogy lefotózzák". Felemelő érzés lehet munkaidőben bohóckodni a szombathelyi polgármesteri kabinet tagjaként. Így már kezdjük érteni, miért vannak ott annyian remek fizetésekért.
Fotószakkör is működik már a Polgármesteri Hivatalban

Nem biztos, hogy a választópolgárok ezt akarták, amikor Nemény Andrásra szavaztak 2019-ben, de sajnos ezt kapták. Jóhiszemű ember talán azt gondolja, gőzerővel dolgozik a baloldali városvezetés azért, hogy minél előbb kilábaljunk ebből a pandémiás gazdasági kátyúból. Ehelyett azonban egyrészt megy a sírás az elvonások miatt, másrészt pedig szemmel látható, hol lehetne faragni a polgármesteri kabinet kiadásain. Mondjuk az apparátust kapásból felére lehetne csökkenteni, kezdve a programszervezőkkel. Adódik a kérdés, hogy miért kellett egyáltalán konkurenciát állítani az AGORÁ-val szemben. Jah, igaz, a "Nyitott Városháza" miatt. De azokat a programokat nem tudta volna az AGORA koordinálni? Hát dehogynem. Kellett a konkurencia, mert 1-2 csókosnak csak így lehetett helyet "csinálni". Mert hát ő is csak kivette a részét a kampányból, adjunk neki valamit. De ezért? Hogy aztán most meg munkaidőben bohóckodhasson, míg mások húzzák az igát? Ez szégyen Szombathelyre és a szombathelyiekre nézve. 

Minket már csak az érdekelne, hogy a programszervező mögött még mennyien voltak, esetleg a liftig állt a fotósok sora...?

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére