Fidesz: Vas megye nem kér többet a hamis és alkalmatlan baloldalból

MTI • 2013. október 29., kedd •
A Vas megyeiek nem kérnek többet ugyanazokból, akik tönkretették az országot, és kilátástalanságba taszították az itt élőket, nem kér többet a hamis és alkalmatlan baloldalból - közölte Hende Csaba, a megye fideszes országgyűlési képviselője hétfőn az MTI-vel.
Fidesz: Vas megye nem kér többet a hamis és alkalmatlan baloldalból

A politikus, honvédelmi miniszter arra reagált, hogy Mesterházy Attila, az MSZP elnöke Szombathelyen azt mondta: az MSZP választási programja igazi baloldali program, amely munkahelyeket és egzisztenciális biztonságot ígér a magyar családoknak. A szocialista politikus szerint a legfontosabb probléma ma Magyarországon, hogy hiányzik az egzisztenciális biztonság, ezért olyan Magyarországot szeretnének, ahol a jólét jellemzi a mindennapokat.
   

Hende Csaba közleményében azt írta, hogy a szocialisták eladósították és elszegényítették a magyar családokat, háromszorosára emelték a gáz, kétszeresére az áram árát, csökkentették a béreket, a nyugdíjakat és a családtámogatásokat is, a munkanélküliséget pedig megduplázták Vas megyében is.
  

 "Ha rajtuk múlna, ma is eltörölnék a rezsicsökkentést, újra magas adókkal sújtanák a fizetéseket, családok ezreitől vennék el a családi adókedvezményt" - fogalmazott a fideszes képviselő.
 

Hangsúlyozta, Magyarország mára talpra állt, az ország és a családok megerősödtek, így ma több pénz marad a Vas megyei családok és a vállalkozások zsebében is, mint korábban, és soha nem látott méretű fejlesztések kezdődtek meg a térségben, amelyeket a szocialisták azonnal leállítanának, ha hatalomra kerülnének.
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére