Fidesz: Egy adócsalásért jogerősen elítélt szocialista politikus vádaskodik

Frisss • 2013. április 29., hétfő •
Hende Csaba, a Fidesz szombathelyi választókerületi elnöke a leghatározottabban visszautasítja Czeglédy Csaba, az MSZP Vas megyei politikusának hazug és alaptalan vádjait. Felháborító, hogy egy olyan ember vádaskodik alaptalanul, mint Czeglédy, akit adócsalás miatt korábban jogerősen szabadságvesztésre ítéltek és most az MSZP városi frakcióvezetője – olvasható a Fidesz Szombathelyi Szervezetének közleményében.
Fidesz: Egy adócsalásért jogerősen elítélt szocialista politikus vádaskodik

A Fidesz szombathelyi szervezete ezúton is szeretné világossá tenni és hangsúlyozni, hogy a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről 2012. évi CXXXIV. törvény, közismertebb nevén a trafiktörvény 5. §.-a világosan rögzíti, az állam nevében a dohánytermék-kiskereskedelem átengedéséről szóló pályázat kiírására, elbírálására, továbbá a koncessziós szerződés megkötésére a nemzeti fejlesztési miniszter – illetve az általa a törvény felhatalmazása alapján létrehozott 100%-os állami tulajdonban lévő zártkörűen működő nonprofit részvénytársaság – jogosult.

 

Rosszindulatúak és alaptalanok tehát azok a vádak, amelyeket a Magyar Szocialista Párt három Vas megyei politikusa fogalmazott meg sajtótájékoztatóján. Különösen felháborítóak a Fidesz szombathelyi választókerületi elnökével szemben Czeglédy Csaba, a Magyar Szocialista Párt Vas megyei politikusa által megfogalmazott állítások. Hende Csaba ezért a leghatározottabban visszautasítja a minden alapot nélkülöző közléseket, amelyeket nem csak bizonyítékokkal nem támasztotta alá az MSZP szombathelyi frakciójának vezetője, de ugyancsak felháborító, és a megfogalmazott állítások hitelességét önmagában is megkérdőjelezi a tény, hogy az azokat megfogalmazó politikus, éppen az a Czeglédy Csaba, akit korábban adócsalás miatt jogerősen szabadságvesztésre ítéltek. Mindez talán nem mellékes a közlések komolyan vehetőségét illetően. Hende Csaba vizsgálja a szocialista politikusokkal szembeni jogi lépések megtételének lehetőségeit.

 

Fidesz Szombathelyi Szervezete

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére