Év végi újdonság a Thomas Sabo háza tájáról

Szponzorált tartalom (x) • 2020. november 24., kedd •
Az 1984-ben Németországban alapított cég új kollekcióval állt elő a divatékszerek világában. Az őszi-téli kollekció kulcsszava a “Rétegezz!”. Az új csapásvonal merészen kombinálható, garantálja az egyediséget, vagány, közben elegáns, minden korosztály számára megoldást kínál. A márka minden szezonban megújul, azonban a darabok kapcsolódnak egymáshoz. És mitől lesz egyedi? Tőled! Te lehetsz saját magad divattervezője. Ennél jobb lehetőség nem kell, hogy teret engedj kreatív vágyaidnak.
Év végi újdonság a Thomas Sabo háza tájáról

Réteg, amely egyedivé tesz

A Thomas Sabo ékszerek jellemzője, hogy modernek, formabontók, így a valódi egyéniségeknek készülnek. A 925 sterling ezüstből készült ékszerek minőségére garancia ennek az alapanyagnak a tisztasága. 

Az ékszergyártók általában a klasszikus vonalat követik, amikor terveznek. A kevés néha több elvén működő iparág főként az egyszerű formákra esküszik. Ezzel megy szembe a német tervező, aki azt vallja, a különböző termékek szabadon variálásával mindenki megteremtheti saját stílusát. Ugyanúgy lehetőség van egy-egy ékszer önmagában való viselésére, mint például több nyaklánc vagy karkötő réteges kombinálására. A diszkrét viselettől így jutsz el az extravagánsig - ahogyan az alkalom kívánja.

Hogyan rétegezz?

Azért a rétegezést is túlzásba lehet vinni. Maximum öt réteget viselj, de a három kelti a legjobb hatást. Különböző hosszúságú és színű nyakláncok és karkötők kerülhetnek a választott kollekcióba. Csavarhatsz még ezen is, hiszen a charmokkal tovább fokozhatod a hatást. Ezekből ugyanis rengeteget találhatsz. A charm kollekció közel 600 mintából áll, amelyek gyakorlatilag végtelen formában kombinálhatók. A sokszínűséget hirdető apró ékszereknek szimbolikus jelentést adhatsz, konkrét emlékeket társíthatsz hozzájuk. Nem beszélve arról, hogy egy időre megkönnyítheted szeretteid dolgát, ha ajándékozásról van szó.

Kerítsd kézre!

Rétegezni nemcsak a nyakban lehet, hanem a csuklón is. A kézzel csomózott karkötő egy hangsúlyos darabbal kombinálva önmagában is telitalálat. A csomókat felruházhatod egy-egy emlékkel, így életed fontos pillanatai mindig veled lesznek. Egy elegáns Juta Óra-Ékszernél kapható órával kiegészítve máris stílusos lehetsz. A japán óraszerkezettel és minerál üveggel készülő darabok megbízható társaid lesznek a mindennapokban.

Az sem baj, ha ugyanazon a kezeden hordod a karkötőket és az órádat, hiszen mindent szabad! 

Fülbevaló helyett fülékszer

Úgy tűnik, a hagyományos fülbevalók kora leáldozott, legalábbis Thomas Sabo szerint. Mostantól ugyanis nem párban, hanem egyesével vásárolhatod meg a különleges darabokat, pont a kombinálhatóság jegyében. Így lehet egy aranyszínű és egy ezüst vagy egy köves és egy lógós darab a füleidben. A lényeg, hogy merd kombinálni, hiszen most egy fülbevaló nem fülbevaló.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére