Egy kis figyelmesség a téli hidegben

sd • 2021. január 19., kedd •
Forró csokival és teával kedveskedik mindenkinek a szombathelyi Gekko Pub.
Egy kis figyelmesség a téli hidegben

"Kutyasétáltatás közben igazán jól esik, ebben a cudar hidegben. Köszönet, szuper ötlet!" - írta az egyik Facebook felhasználó azzal az akcióval kapcsolatban, amelyet a szombathelyi Gekko Pub indított útjára pár nappal ezelőtt. "Ha éppen várod a megrendelt ételedet, vagy csak erre jársz, vendégünk vagy egy forró teára!" - tette közzé felhívását közösségi oldalán a népszerű vendéglátó egység.

- Szerettem volna télre berendezni a teraszt, meg is kaptam az engedélyt rá az önkormányzattól, de aztán sajnos közbeszólt a pandémia. Forró italokat szerettünk volna árusítani, többek között forralt bort, de a tea akkor is grátisz lett volna mindenkinek. Aztán abban maradtunk a kollégákkal, hogy pandémia ide vagy oda kitesszük a forró teát, mert az amúgyis ajándék lett volna akkor is, ha békeidő van. Szombaton pedig húspanírozás közben jött az újabb ötlet, hogy a tea mellé forró csokit is kihelyezünk - nyilatkozta lapunknak jókedélyűen az étterem vezetője, Péterfy Beatrix.

A kezdeményezés egyből elnyerte az emberek tetszését a fagyos időben, a vendégek amellett, hogy örülnek a forró italoknak, sokan nem is hagyják viszonzás nélkül a kedveskedést, az étterem munkatársait csokoládéval, bonbonokkal, teasüteményekkel halmozzák el hálás szívvel. A tervek szerint az italok elérhetőek lesznek februárban is. 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére