Egy hét alatt négy meccset játszik a Falco

sd • 2021. január 22., péntek •
Szombaton komoly menetbe kezd a szombathelyi alakulat. A tervek szerint Váradiék előbb Kaposváron lépnek pályára, majd jövő szombatig bezárólag érkezik az Alba, a Jászberény és a Kecskemét is.
Egy hét alatt négy meccset játszik a Falco

Alig több, mint két héttel ezelőtt fogadták hazai környezetben a sárga-feketék a Kaposvárt, most pedig ismét a somogyiakkal csapnak össze szombaton 18 órától. Nikola Lazics együttese szerdán Oroszlányban szenvedte el újabb vereségét, így továbbra is a tabella végén, az utolsó előtti helyen szerénykednek. Ráadásul a delfinek elveszítették a találkozó hajrájában egyik legjobb játékosukat, Jukicot, akit térdfájdalmai miatt kellett letámogatni a pályáról.

A Falconak kedden ért véget a BL-álom. Gasper Okorn együttesének azonban semmi oka a szomorkodásra, hiszen a szombathelyieknek ismét sikerült helytállniuk náluk sokkal magasabban jegyzett csapatokkal szemben. Legyőzték a csoportgyőztes Zaragozát, szoros mérkőzéseket játszottak a Novgoroddal, míg a lengyel bajnokság egyik legjobb csapatát, a Lublint oda-vissza verték.

Most már csak azonban a magyar frontra kell koncentrálni, de ez is épp elég lesz, főleg, ha az előttünk álló hetet nézzük. A kaposvári kirándulást követően annyi előnye lesz a sorozatos terhelésnek, hogy legalább nem kell utazgatni, házhoz jönnek az ellenfelek. Kedden rangadó vár a Falcora, mivel a meglehetősen acélos, jó formát mutató, a tabella 3. helyét elfoglaló Alba Fehérvár érkezik az Aréna Savariába. A hazai pályán elszenvedett Szeged elleni fiaskójukat követően minden meccsüket behúzták januárban. Aztán csütörtökön érkezik a Jászberény, a tabella abszolút utolsója, 17 bajnokijukból mind a 17-t elveszítették. Majd az erőltetett menet zárásaként vendégül látják a szombathelyiek a kecskeméti alakulatot.


fotó: falcokc.com

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére