Czeglédy is belelendül?

• 2020. november 20., péntek •
Zizeg az ellenzéki tömörülés Vas megye 1-es számú választókerületében a 2022-es országgyűlési választásokra készülve. Ungár már bejelentette magát, Bana szintén, László Győző még sejtelmesen próbál rejtőzködni a Momentum leple alatt, a napokban pedig a 6 milliárd forintos adócsalással vádolt Czeglédyt kezdte el futtatni a DK.
Czeglédy is belelendül?

Az Európai Magyarok nevű internetes oldal adta közre a Demokratikus Koalíció 38 különböző politikusáról szóló kiadványokat, szórólapokat. A politikusok neve mellett egyéni választókerületek is szerepelnek, miközben a háttérben most is folyik a tárgyalás a 106 közös ellenzéki jelöltről, de eredmény még nincs, nem is lehet, hiszen ahol többen szeretnék megmérettetni magukat, előválasztáson kell döntenie a népnek arról az egyről, aki végül farkasszemet néz a helyi fideszes jelölttel. Elvileg.  

A Demokratikus Koalíció mintha már erre gyúrna. Ugyanakkor Barkóczi Balázs, a DK szóvivője leszögezte, ezek olyan helyi erős DK-s emberek, akik helyben aktívak vagy ott laknak, nem mindenki lesz jelölt közülük az adott egyéni választókerületben.

Szépen gyülekeznek a jelöltek a vasi 1-es választókerületben, noha ez a DK-s megmozdulás amolyan lebegtetés még, de elég komoly sanszot látunk arra, hogy egyszer csak Czeglédy Csaba és a momentumos László Győző is bejelenti a nagy hírt, miszerint indulnak az előválasztáson, máskülönben aligha csatlakozott volna Szombathely alpolgármestere a cseppet sem mozgalomként működő, hanem politikai pártként ténykedő Momentumhoz, ha elég lenne neki az Éljen Szombathely!-ben betöltött helye. De nagyon úgy fest a dolog, hogy ez nem elég számára, többre vágyik az alpolgármester.


forrás: europaimagyarok.com

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére