Csepreg igazoltan családbarát önkormányzat

vaol.hu, Fotó: MTI • 2019. szeptember 10., kedd •
A születéstől az időskorig segítik a csepregieket.
Csepreg igazoltan családbarát önkormányzat

Tizenhat település érdemelte ki a NOE Családbarát önkormányzat díját, az elismertek között van Csepreg. Vlasich Krisztián polgármester sorolta: a születéstől az időskorig segítik a csepregieket, ezt ismerték el - számolt be a Vas Népe.

– Próbálunk olyan intézkedéseket, programokat szervezni, amelyek a családok mindennapjait segítik – mondta Vlasich Krisztián arra a kérdésre, mivel érdemelte ki Csepreg a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Családbarát önkormányzat díját.

Sorolta: ajándékcsomagot kapnak az újszülött csepregiek, fát ültetnek a kicsik tiszteletére és már csaknem 900 ezer forint a felsőoktatásban tanuló csepregi fiatalok ösztöndíjának keretösszege. Beszélt a családalapítás előtt álló fiatalok támogatásáról, valamint az idősek segítéséről is.

A NOE Családbarát önkormányzat díját 16 település érdemelte ki: Csepreg mellett a főváros VI., XI., XVI. és XXI. kerülete, valamint Berettyóújfalu, Érd, Mezőberény, Nagykőrös, Szigetszentmiklós, Tata, Vác, Csomád, Felsőörs, Lébény és Ópusztaszer.

 

közösség

további frisss

lap tetejére