Családbarát Hely Tanúsító Védjegyre lehet pályázni

csalad.hu • 2019. július 30., kedd •
Elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap a családbarát működésről - hívja fel a figyelmet a Savaria Család és KarrierPONT.
Családbarát Hely Tanúsító Védjegyre lehet pályázni

Az EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú Családbarát Ország elnevezésű kiemelt projekt egyik feladata a családbarát társadalom fejlesztése, melyben a munkahelyek és a szolgáltatások kulcsfontosságú szerepet töltenek be.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. által életre hívott Családbarát Hely Tanúsító Védjegy hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik, illetve családbarát szolgáltatást nyújt. Családbarát Hely Tanúsító Védjegy olyan minősítési lehetőség a pályázó munkahelyek és szolgáltató helyek számára, amelynek elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap a családbarát működésről. A védjegy elnyerésével a pályázó pozitív értelemben megkülönböztetheti magát versenytársaitól, valamint előnyt szerezhet a minőségi munkavállalókért folytatott küzdelemben.
A Családbarát Hely tanúsító védjegyre online felületen keresztül lehet pályázni.  http://www.csalad.hu/csaladbarathely/
A weboldal egyben részletes tájékoztatást nyújt a Családbarát Hely tanúsító védjegyről, megszerzésének feltételeiről és folyamatáról. Először regisztrálni kell a pályázó munkahelyet vagy szolgáltató helyet, majd ezt követően kerül sor egy előszűrő kérdőív kitöltésére, mely felméri, hogy az adott szervezetben milyen családbarát működési formák vannak jelen. Mind a regisztráció, mind a pályázati kérdőív kitöltése egyszerű, jól átlátható és mindössze 10 percet vesz igénybe. A beérkezett kérdőív feldolgozása után a Védjegy Auditorok személyesen is felkeresik a Szervezetet, hogy egyeztessenek a kérdőívben jelzett családbarát intézkedésekkel kapcsolatban illetve segítő kezet nyújtsanak az esetlegesen hiányzó dokumentumok pótlásában, valamint a további családbarát intézkedések bevezetésével kapcsolatban tanácsokkal – támogatással szolgáljanak. A Bronz fokozat megpályázása teljesen ingyenes. 
Érdemes minél előbb elindítani a pályázatot. Egy háromszintű, egymásra épülő rendszert dolgozott ki a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. Tanúsító Védjegyért felelős csapata. A Védjegy egy éves Bronz fokozata után lehet a magasabb szintű Ezüst fokozatra továbblépni, ami már a Kormány által támogatott, az adott, Tanúsítást elnyert Szervezet működését elősegítő intézkedések igénybevételére ad lehetőséget. A Családbarát Munkahely Bronz fokozatának logóját a Szervezet már rögtön feltüntetheti a cég kommunikációs felületein.
A Családbarát Hely tanúsító védjegyre Magyarország egész területéről lehet pályázni. A pályázók tartozhatnak a versenyszférába, közszférába és a nonprofit szektorba is. Lehetnek mikro-, kis-, középes nagyvállalatok egyaránt.
A Családbarát Hely tanúsító védjegy két kategóriában ítélhető oda: Munkahely kategóriában és Szolgáltató Hely kategóriában. Amennyiben egy szervezet mindkét kategóriában szeretne tanúsítványt szerezni, mindkét minősítésre külön kell pályáznia. A pályázat elbírálásának ideje: a benyújtást követő 60 nap.
A pályázati folyamatban való részvétel ingyenes.
www.csalad.hu/csaladbarathely

közösség

további frisss

lap tetejére