Búcsúzik a Tóvendéglő

• 2020. szeptember 04., péntek •
Mintegy 600 lakodalom, 200 bál, számos családi- és vállalati rendezvény, fergeteges szilveszteri partik és 12 évnyi működés után decemberben bezár Szombathely egyik kultikus vendéglője. Az új tulajdonos jövő évtől más célra hasznosítja az épületet.
Búcsúzik a Tóvendéglő

"Minden üzleti vállalkozás életében eljöhet az a pillanat, amikor váratlan lehetőséghez jut. Nem terveztük az eladást, de ez egy ilyen pillanat volt. Mondhatnánk, hogy a csúcson kell abbahagyni - hiszen a Tóvendéglő utolsó 5-6 évben tényleg a csúcson volt, de ez azért nem teljesen igaz, mert nem hagyjuk abba" - olvasható a Tóvendéglő közleményében.

A csapat azonban együtt marad, Söptei Zoltánnal az élen átteszik székhelyüket a Park Hotel Pelikánba, ahol továbbra is bármilyen létszámú és típusú rendezvényt magas színvonalon tud majd lebonyolítani, akár a Pelikán megújuló éttermében, akár külső helyszínen. Terveik szerint - a régióban szinte egyedülálló eszközparkkal, referenciákkal, kapcsolatokkal és munkatársaink tapasztalatával és hozzáállásával - a jövőben is Szombathely meghatározó vendéglátó-, catering szolgáltatójaként tevékenykednek.

A Tóvendéglő munkatársai jól tudják, hogy sok megrendelőjük - ifjú párok, báli szervezők - kerültek nehéz helyzetbe a döntés miatt. Azonban igyekeznek alternatívát kínálni: a kisebb lakodalmak jó részének a Pelikán télikertje ad otthont, illetve a bálok az általuk lefoglalt külső helyszínre tudnak költözni.

fotó: to-vendeglo.hu

közösség

további frisss

lap tetejére