Búcsút inthetünk a havi fizetés utáni izgulásnak, egy magyar fintech startup minden napból fizetésnapot csinál

forbes.hu • 2019. szeptember 10., kedd •
Elindult a Salarify, a startup lényege, hogy a munkavállaló bármikor kérheti a ledolgozott munkaórák után járó bért, megszüntetve ezzel a fizetésnap lényegét. 
Búcsút inthetünk a havi fizetés utáni izgulásnak, egy magyar fintech startup minden napból fizetésnapot csinál

Nem ördögtől való ötlet a rugalmas fizetésnap, sok helyen használnak kéthetes intervallumot az alkalmazottak fizetésének kiutalására, de a Salarify ennél is tovább megy: a vállalat applikációja segítségével az alkalmazottak másfél eurós havidíjért cserébe bármikor lehívhatják a ledolgozott munkaórák után járó bért.

A Salarify már nagyobb startupversenyeken is megmérettette magát, eddig a Studio1 és az Intellitext Kft szállt be a cégbe angyalbefektetőként, 125 ezer eurót dobtak össze a fejlesztésre. A Forbesnak a cég azt mondta: idén nyáron kezdték el seed körös tőkeemelésüket, a cél az európai terjeszkedés. 

A Salarify működése a következő: minden esetben a munkáltatóval kötnek szerződést, aki mint munkavállalói juttatást nyújthatja a szolgáltatást a dolgozóinak. Az app a vállalat jelenleg is használt bérszámfejtő és HR rendszerei alapján tudja nyomon követni, hogy mekkora lehívható összeg áll rendelkezésre a hónap során.

A cég első hazai nagyvállalati partnere a  a munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó Man at Work Kft. “A Salarify bevezetése nemcsak dolgozóink pénzügyi rugalmasságát segíti, hanem HR-es, bérszámfejtő, és ügyfélszolgálatos kollégáink munkáját is. Számukra a platform használata jelentősen csökkenti a bérelőlegezéssel járó adminisztrációs terheket.” mondta Baradits Bulcsú, Kölcsönzési üzletág vezető.

 

közösség

további frisss

lap tetejére