Mégsem ül be dr. Balázsy Péter, a Fidesz-KDNP listavezetője a szombathelyi közgyűlésbe

vaol.hu, fotó: Cseh Gábor • 2019. október 22., kedd •
A kormánypárti listáról helyette Lendvai Ferenc folytathatja a munkát.
Mégsem ül be dr. Balázsy Péter, a Fidesz-KDNP listavezetője a szombathelyi közgyűlésbe

A hét elején Szombathelyen, a Városházán ülésezett a Helyi Választási Bizottság (HVB). Dr. Balázsy Péter a HVB felé írásban eljuttatta képviselői helyéről való lemondó nyilatkozatát, amit a bizottság ma elfogadott. A HVB mai döntése szerint a Fidesz-KDNP kompenzációs listájáról bejutott három képviselő, aki a holnapi alakuló ülésen esküt tehet: Illés Károly, dr. Melega Miklós és Lendvai Ferenc lesz – tudtuk meg nem hivatalos forrásból.

Balázsy Péter a facebookon is megerősítette azt, hogy nem lesz a szombathelyi képviselőtestület tagja. A tényt a vaol.hu közölte először.

A bejegyzés:
„Kedves Barátaim!

Az első szavak legyenek a köszöneté: a Tőletek kapott 16363 szavazat nemcsak több, mint amit eddig bárki kapott polgármester-választáson, hanem közel 10 százalékkal több, mint az összes egyéni jelöltre leadott szavazat. Hálás vagyok érte!

Munkámmal mindig Szombathely és Vas megye fejlődését tartottam szem előtt, ezért is vállaltam a felkérést, hogy szülővárosom polgármesterjelöltje legyek. Célom a választási eredmény tükrében sem változott, ezért döntöttem úgy, hogy a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal vezetőjeként folytatom munkámat, Vas megye és benne Szombathely további fejlesztése, jó együttműködése érdekében.

Meggyőződésem, hogy hosszabb távon így tudom a legjobban szolgálni az engem támogató választókat és valamennyi szombathelyi polgárt is.

A legnagyobb értéknek azt tartom, hogy kialakult egy közösség körülöttünk, amit meg kell tartanunk! Ezért indítom útjára a Szombathely barátai mozgalmat, ahova várok mindenkit, aki itt él, aki innét származik vagy aki csak szereti ezt a csodálatos várost.

Itt tudtok csatlakozni azzal, hogy kedvelitek az oldalt: Fb.com/Szombathelybaratai

Tegyünk meg mindent Szombathely fejlődéséért!

Maradjunk együtt!

Barátsággal:
Balázsy Péter”

közösség

további frisss

lap tetejére