Szombathelyi kick-bokszosok az osztrák Alpok Adria kupán

frisss, facebook • 2019. október 15., kedd •
A Skorpió Kick-Boksz SE elküldte nekünk eredmény-összefoglalóját.
Szombathelyi kick-bokszosok az osztrák Alpok Adria kupán

Hétvégén a Skorpió Kick-box SE öt fővel vett részt Ausztriában az Alpok Adria kupán. Bedi Miklós pontfighting szabályrendszerben két korcsoportban is megmérette magát, míg Takács Zsombor és Sarang Máté  light-contact szabályrendszerben is elindult. Csapatunk szép eredményekkel, sikerekkel térhetett haza:

Pontfighting szabályrendszerben

Menkó Zalán +32 kg gyerek korcsoport

Zalán jól kezdett , magabiztos küzdelmet mutatott. Sajnos a döntőbejutásért folytatott küzdelemben nem koncentrált kellően , és egy szoros meccsen maradt alul, így 3. helyezett lett.

Bedi Miklós -47 kg C1 korcsoport

Súlycsoportjában Miklósnak a mai nap nem volt ellenfele, minden küzdelmét könnyedén hozta, és lett 1. helyezett.

Bedi Miklós -47 kg C2 korcsoport

Egy korosztállyal feljebb is próbát tettünk, ami nagyon jól sikerült! Az eredmény tükrében kicsit nyugodtabban várhatjuk az egy év múlva esedékes korcsoport váltását, mivel ezen a versenyen érett , pontos küzdelemmel utasított mindenkit maga mögé, és lett 1. helyezett.

Vörös Márton +47 kg C1 korcsoport

Márton jól kezdte a küzdelmét,viszont pár ponttal az ellenfele ellépett tőle, ezt a hátrányt a menet vége felé sikerült szűkítenie. Sajnos a második menetben egy rossz lépés következtében a térde megsérült, nem tudta teljes mértékben terhelni a lábát, de ennek ellenére hősiesen végigküzdötte a meccsét, sajnos a győzelem a mai nap számára elmaradt.

Takács Zsombor -52 kg C2 korcsoport

Zsombor eleinte kissé visszafogott volt, végül magára talált és simán hozta első meccsét. A döntőbejutásért szlovén ellenfelével még az első menetben tudta tartani a lépést, de sajnos az ellenfél a jobb lábtechnikája révén behúzta a küzdelmet. Zsombor 3. helyezést ért el.

Sarang Máté +69 kg C2 korcsoport

Máté nagy lendülettel vetette bele magát a küzdelembe, jó megoldásai voltak, pár pontatlansággal vegyítve. Az ellenfele technikai tudáskülönbsége a második menetre kidomborodott, így nem sikerült döntőbe jutnia, 3. helyezést ért el.

Light-contact szabályrendszerben:

Takács Zsombor -57 kg C2 korcsoport

Zsombor első nemzetközi versenyén szerepelt light-contact szabályrendszerben, sajnos a pontfighting küzdelme után hívták egyszerre, így nem volt igazán ideje pihenni. Ennek ellenére energikusan, jól kezdte a meccset, sokáig vezetett is ellenfelével szemben,de a menet vége felé már hiányzott az erő, ami a második menetben még jobban kidomborodott a küzdelmében, lassan az előnye elolvadt, sőt ellenfele átvette a vezetést, amit a végéig meg is őrzött.

Sarang Máté + 69 kg C2 korcsoport

Máté döntőbejutásért folytatott küzdelme nem indult igazán jó, inkább az ellenfél elképzelése érvényesült, vezetett is több ponttal Mátéval szemben. A második menet felénél viszont Máté a jobb kondijának köszönhetően egyre jobban jött fel ellenfelére, sajnos a végéig viszont nem tudott már fordítani, 3. helyezett lett.

közösség

további frisss

lap tetejére