Átvette megbízólevelét Hende Csaba

Szerző: frisss.hu , Fotó: szombathely.hu • 2018. április 24., kedd •
Nem ígérhetek mást, csak munkát és böcsületet – idézte Puskás Tivadar 2010-es kijelentését Hende Csaba azon a szombathelyi városházán megtartott ünnepségen, melyen dr. Hollósy Tamástól átvette képviselői megbízólevelét.
Átvette megbízólevelét Hende Csaba

Az ünnepség bevezetéseképpen dr. Hollósy Tamás, a választókerület választási bizottságának elnöke ismertette a megjelentekkel, hogy Vas megye 1-es számú országgyűlési egyéni választási kerületében Hende Csaba nyerte el a négy esztendőre szóló mandátumot. Ezt követően a térség, s azon belül is Szombathely régi-új országgyűlési képviselő átvette a megbízólevelét. 

 

 

Szent György napján mindenki lehet pásztor, de Szent Mihály napján csak az, aki elszámol – kezdte egy régi magyar közmondással beszédét Hende Csaba, aki jó pásztor lévén röviden elszámolt az elmúlt nyolc év történéseivel. Kihangsúlyozta, hogy Szombathely városa az elmúlt időszakban óriási fejlődésen ment keresztül. Ez igaz az infrastrukturális beruházásokra és a gazdasági eredményekre is. Az Országgyűlés alelnöke kiemelte az M86-os gyorsforgalmi út megépítését, az egészségügyben, s azon belül is a Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban végrehajtott fejlesztéseket, a Haladás új sportkomplexumát is magába foglaló sportcélú beruházásokat, valamint a Savaria Egyetemi Központ pályára állítását, melynek keretében az Eötvös Lóránt Tudományegyetem részévé vált.

 

 

Nem ígérhetek mást, csak munkát és böcsületet – idézte Puskás Tivadar polgármester 2010-es kijelentését Hende Csaba akkor, amikor röviden szólt a jövőről is. A térség régi-új országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, hogy ő nem csak annak a kétharmadnak az érdekeit fogja képviselni a Parlamentben, aki a FIDESZ-KDNP pártszövetségre szavazott, hanem annak a három harmadnak, mely a választókörzetében él.

 

 

Szombathelyért mindent, Szombathelyt semmiért – zárta egy Éhen Gyula idézettel beszédét Hende Csaba, akit a továbbiakban Harangozó Bertalan kormánymegbízott, valamint Puskás Tivadar polgármester köszöntött.

 

 

Az ünnepségen több környező település polgármestere is részt vett, de ott voltak a városi közgyűlés kormánypárti képviselői is, köztük Illés Károly alpolgármester.  

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére