A Weöres Sándor óvoda nyerte a Váci kupát

MHN • 2012. november 22., csütörtök •
Gyerek- zsivajtól volt hangos csütörtökön a szombathelyi Váci Mihály Általános Iskola tornaterme. 7 csapat részvételével rendezték meg a nagycsoportos óvodásoknak kiírt hagyományos Váci ovis foci kupát. A Weöres Sándor Óvoda nyerte a tornát, az érmeket a "legenda" Illés Béla adta át a gyerekeknek.

Felsorakoztak az ovisok (Fotó: Dreiszker Anikó)

Hét csapat részvételével rendezték meg csütörtökön a hagyományos Váci ovis foci kupát. Ebben a szombathelyi általános iskolában nagy hangsúlyt helyeznek a sportra, ezen belül a labdarúgásra, hisz az Illés Akadémiával karöltve indítanak minden évben foci osztályt. Így nem is volt meglepetés, hogy az óvodásoknak kiírt  torna jutalmazásánál Horváth Sándor, az Illés Akadémia technikai igazgatója és maga a "legenda" a 90-es évek legjobb magyar labdarúgója, az Akadémia alapító-tulajdonosa , Illés Béla adta át az elsimeréseket.

Elől Németh Gábor iskolaigazgató, hátul testnevelők gyűrűjében Horváth Sándor és Illés Béla (feketében) Fotó: Dreiszker Anikó

A jószerivel 2006-ban született gyerekek között sok tehetség akad, a családtagokból álló közönség nem egyszer tapsolt remek megoldásoknak. A Hétszínvirág, a Donászy Magda, a Pipitér, a Szűrcsapó, az Aréna, a Mocorgó és a Weöres Sándor óvoda képviseltette magát a megmérettetésen. A döntő egyben családi csatát is hozott, hisz a Weöres Sándor óvoda a Mocorgóval csapott össze, előbbiben Kökösy Veronika, utóbbiban édesanyja Kökösy Gabi az óvónéni. A Haladásban focizó gyerekekkel felálló Weöres Sándor Óvoda szerezte meg végül az első helyet, a Mocorgó ezüstérmes lett, míg a bronzérem az Aréna Óvodához került. 

Balról jobbra: Bonchis Olivér, Somfalvi Bence, Árvay Dávid (fotó: Dreiszker Anikó)

Eredmény:

1. Weöres Sándor Óvoda

2. Mocorgó Óvoda

3. Aréna Óvoda

Különdíjak:

Gólkirály : Bonchis Olivér 12 góllal (Mocorgó)

Legjobb játékos: Radványi Gergő és Radványi Csongor megosztva (Weöres S.)

Legjobb kapus: Árvay Dávid (Aréna)

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére