A legújabb fejlesztésű Opel-motorok - FOTÓK!

sklara. • 2012. június 27., szerda •
Csaknem duplájára nő decemberig az Opel szentgotthárdi gyára – a most zajló félmilliárd euró (150 milliárd forint) összértékű beruházásra azért van szükség, mert év végétől az Opel legkorszerűbb motorjai készülnek majd a három határ városában.
A legújabb fejlesztésű Opel-motorok - FOTÓK!

Az új csarnok falai már állnak és teteje is megvan, de a berendezés, a technológia kiépítése még nem teljes. 2012 decemberétől az Opel ma még fejlesztés alatt álló, friss, kivétel nélkül Euro6-os motorjait, évente félmillió példányban ontó üzem persze csak részint új, területének mintegy felét az a csarnok adja, ami 1992 márciusától 1998 decemberéig az Astra F-eket gyártotta.

(Fotó: Munkások motorokat szerelnek össze az Opel szentgotthárdi gyárának új részlegében. A felvétel 2012. június 26-án készült. MTI Fotó: Varga György)

Az Opel ma is a legnépszerűbb, és útjainkon leggyakoribb autómárka. A szakértők szerint ugyan e szerkezeti meghibásodás előfordul a márkánál is, azonban az új alkatrész beszerzése meglehetősen olcsó. A hónapok óta zajló munka rohamléptekben halad. Az átadás ősszel, a munkakezdés december környékén várható. Az Opel Szentgotthárd ismét több száz új munkahelyet teremt a régióban.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére