A bevándorlás szempontjából kulcsfontosságú, hogy kik vezetik Európát, és kik képviselik a magyar érdekeket

frisss • 2019. május 12., vasárnap •
Az aktuális gazdasági és politikai helyzetről tartott előadást Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter Szombathelyen, a Vas Megyei Munkaadók és Gyáriparosok Szövetsége rendezvényén, ezt követően lakossági fórumot tartott az MMIK-ban.
A bevándorlás szempontjából kulcsfontosságú, hogy kik vezetik Európát, és kik képviselik a magyar érdekeket

Alig két múlva, május 26-án kerül sor az európai parlamenti választásokra. Hazánk mindösszesen 21 képviselőt delegál, melyen a választási eredmények függvényében osztoznak majd a pártok. Gulyás Gergely hangsúlyozta, Magyarországnak is állást kell foglalnia azokban a kérdésekben, amelyek ma Európában a legtöbb embert foglalkoztatják, hozzátette, itt a lehetőség, hogy egy olyan európai vitában vehessünk részt, amilyen soha még EP-választások során nem volt.

Az elmúlt években a belpolitikai véleménynyilvánítás formája volt ez a voksolás is, azonban mostanra mindenki számára világossá vált, hogy a bevándorlás szempontjából kulcsfontosságú, hogy kik vezetik Európát, és azon belül, kik képviselik a magyar érdekeket. 

Magyarország 2015 óta, a migrációs válság kezdete óta fontos szerepet tölt be a bevándorlás elleni küzdelemben, így a Kormány számára különösen fontos, hogy az eredmények visszaigazolják a jelenleg folytatott bevándorlás-politikát, ahogy az is, hogy a Magyar Kormány mögött a magyar választók jelentős részének felhatalmazása álljon. 

Csak az erős nemzetállamok alkotta Európai Unió tudja megállítani a bevándorlást - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely a szombathelyi fórumon.

Egyúttal hozzátette, hogy az elmúlt évek történései tökéletesen bebizonyították, hogy a balliberális pártok nem a magyar érdekeket képviselték Brüsszelben, hanem Brüsszelt Magyarországon. Épp ezért nagy jelentőséggel bír, hogy a 21 magyar mandátum nagy részét olyan képviselők töltsék be, akik a nemzeti érdekeken alapuló álláspontot képviselnek. Ez a május 26-i választás legfőbb tétje. 

A Fidesz-KDNP közös listáján bejutó képviselők mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a hagyományos, keresztény kultúra megőrzését támogató, bevándorlás ellenes politika érvényesüljön Brüsszelben is - zárta gondolatait a politikus.
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére