9 évet kapott Villám a baltás támadás miatt

Frisss • 2013. március 01., péntek •
9 évet kapott első fokon Villám, baltás ügye miatt. A per Győrben volt. Az éhségsztrájkoló és fegyvertartó szombathelyi fellebbezett a bíróságon.
9 évet kapott Villám a baltás támadás miatt

Talán senkinek sem kell bemutatni a AK47-es fegyverről és éhségsztrájkjáról elhíresült Erdélyi Lászlót, vagyis Villámot. Januárban baltás ügye miatt indult büntetőper a Győri Törvényszéken. Az esettel kapcsolatban ma hirdettek ítéletet. Első fokon 9 év börtönt kapott a férfi, emberölési kísérlet, zsarolás és garázdaság büntette miatt.  Erdélyi fellebbezett az ügyész három nap gondolkodási időt kért.  Villám ellenfele pénzbüntetéssel úszta meg a dolgot.

Akinek esetlen nem rémlenének a történtek:

Még 2011 szeptemberében történt, hogy az Országos Mentőszolgálat munkatársa telefonon tett bejelentést a rendőrség ügyeletére, miszerint több ember szóváltásba keveredett Szombathelyen a Kodály Zoltán utcában. A rendőri intézkedés során kiderült, hogy két társaság tagjainak összeszólalkozását követően, két férfi bántalmazta egymást úgy, hogy egyikük, a másik fejére mért több ütést egy baltával, mire a másik ököllel többször arcon ütötte. Mindkét fél 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Egyikük koponyatöréssel, míg másikuk többszörös arccsonttöréssel került kórházba. 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére