4 tipp, hogy az őszi-téli időszakban is friss és fitt legyél!

Szponzorált tartalom (x) • 2020. október 26., hétfő •
Bizony megállíthatatlanul beköszöntöttek a hideg napok, közeledik az influenzaszezon, a napsütéses órákkal egyetemben pedig a hangulatunk is egyre csökken. Nem csoda, ha legszívesebben te is téli álmot aludva vészelnéd át a következő hónapokat, de mivel ez többnyire kivitelezhetetlen, mi lenne, ha inkább megpróbálnád kihozni belőlük a legjobbat? Ehhez adunk most pár ötletet.
4 tipp, hogy az őszi-téli időszakban is friss és fitt legyél!

Ne hanyagold a sportot!

Az újév első heteiben, illetve a tavasz közeledtével mindig sokan kezdenek el hirtelen sportolni, hogy nyárra végre meglegyen az áhított “beach body”. Akinek a lendülete ki is tart a bikiniszezonig, az általában a nyaralások vagy az ősz alkalmával fel is hagy a mozgással, mondván, “most már úgyis mindegy”. 

Te azonban légy ennél okosabb, és sportolj rendszeresen, évszaktól függetlenül! Esőben és hideg, szeles időben valóban nem túl vonzó a szabadban edzeni, no de sebaj, erre jók a konditermek! Válts ki egy bérletet, és igyekezz minél jobban kihasználni. Ha pedig számodra ez a közeg túl idegen, akkor szerezz be pár alapvető segédeszközt, és tornázz otthon, online edzésvideók segítségével! Persze ha jó az idő, akkor nincs kifogás, irány a természet!

Ügyelj a vitaminbevitelre!

Nyáron könnyebb megoldani az egészséges, vitamindús táplálkozást, hiszen a piacok és az üzletek polcai csak úgy roskadoznak a rengeteg szezonális friss zöldségtől és gyümölcstől. Télen sajnos nincs akkora választék, pedig ilyenkor lenne igazán fontos a vitaminpótlás, hiszen meg kell erősíteni az immunrendszert a betegségek ellen. 

Ezért ebben az időszakban is igyekezz minél egészségesebben étkezni, mellette azonban fogyassz vitaminokat, étrend-kiegészítőket is, hogy a szervezeted ne szenvedjen hiányt semmiből. Nézz körül a Yobogu nőknek szóló termékei közt, ahol kizárólag természetes összetevőkből álló készítményeket találsz!

Szánj több időt a szépségápolásra!

Odakinn korán sötétedik, nem mellesleg hideg is van… ha már úgyis otthon töltöd az időt, akkor miért ne foglalnád le magad valami hasznossal? A hosszú, téli esték tökéletes alkalmat biztosítanak arra, hogy egy kicsit többet foglalkozz magaddal. 

Most végre lesz időd egy maratoni “házi wellnessre” egy kellemes, relaxáló habfürdővel, arcmaszkkal, bőrradírozással, manikűrrel, pedikűrrel, hajpakolással, alapos hidratálással egybekötve. Csak tégy fel egy kellemes zenét, kapcsolj hangulatvilágítást, és feledkezz meg arról, hogy odakinn épp tombolnak a mínuszok!

Ne csak a testedet tartsd “fitten”, hanem az elmédet is!

Kétségkívül vonzó órák hosszat sorozatot nézni a kanapén, no de mi lenne, ha ezt az időt inkább egy kis agytornára fordítanád? Oldj meg néhány logikai feladványt, fejts keresztrejtvényt, végezz memóriagyakorlatokat, sudokuzz, vagy ha inkább kreatív beállítottságú vagy, akkor fess, rajzolj, színezz, amihez csak épp kedved van! A lényeg, hogy egy kicsit felpörgesd az agyadat is. 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére