Vas megye rendőrségi hírei az elmúlt 24 órából

Frisss • 2013. július 28., vasárnap •
Közlekedési baleset, tetten érés és garázdaság volt az elmúlt huszonnégy óra mérlege Vas megyében. Tekintse meg a legfrissebb rendőrségi információkat megyénkből.
Vas megye rendőrségi hírei az elmúlt 24 órából

Egy mezőfalvai férfi személygépkocsival közlekedett 2013. július 27-én kora délután Sárvár felől Sümeg irányába, a 84-es számú főúton, amikor az előtte haladó jármű előzésébe kezdett. A manőver során a sofőr feltehetően későn észlelte az autóját már éppen előző másik gépjárművet és a jobb hátuljának üközött, majd kocsijával egy mezőgazdasági területre csapódva, a tetejére borulva állt meg. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. A Sárvári Rendőrkapitányság az ügyben szabálysértési eljárást indított

.A járőrök 2013. július 27-én délelőtt egy gersekaráti nőt állítottak elő a Kőszegi Rendőrkapitányságra, mert az intézkedést megelőzően az egyik helyi üzletben tetten érték, miközben kozmetikai cikket kísérelt meg eltulajdonítani. A 29 éves K. Katalint a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben szabálysértési értékre, üzletszerűen elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Egy 39 éves helyi férfit állítottak elő a járőrök a Kőszegi Rendőrkapitányságra 2013. július 27-én délután, mert az egyik kőszegi lakás ablakát egy vas virágtartóval betörte. Az ügyben P. Istvánt a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

közösség

további frisss

lap tetejére