Súlyos testi sértés Vas megyében

Frisss • 2013. augusztus 12., hétfő •
Garázdaságok és súlyos testi sértés az elmúlt huszonnégy órában Vas megyében – tájékoztatott a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján a police.hu-n.
Súlyos testi sértés Vas megyében

Fotó: blikk.hu

Egy Vépen tartott rendezvényről állítottak elő egy 38 éves rumi férfit augusztus 11-én este, aki előzetes szóváltást követően arcon ütötte volt élettársát. Az ügyben a Szombathelyi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Egy 52 éves helyi nő és egy 36 éves helyi férfi előzetes szóváltást követően bántalmazott egy beledi nőt és egy alsóújlaki férfit Mikosszéplak belterületén augusztus 11-én este. A gyanúsítottakat a Vasvári Rendőrkapitányság munkatársai kihallgatták és velük szemben garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya H. Márk 19 éves körmendi férfival szemben, mivel Vasvár belterületén előzetes szóváltást követően bántalmazott egy helyi lakost augusztus 11-én hajnalban.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére