Motoros vesztette életét a 8-ason: rendőrségi hírek

Frisss • 2013. augusztus 11., vasárnap •
Halálos közlekedési baleset, egyedi azonosító jel meghamisítása és őrizetbe vétel az elmúlt 24 órában. Különösen sok dolga akadt a vasi rendőröknek.
Motoros vesztette életét a 8-ason: rendőrségi hírek

A kép csak illusztráció

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2013. augusztus 11-én éjszaka a 8-as számú főúton, Káld térségében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi motorral közlekedett Budapest felől Körmend irányába. Haladása során letért a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára és egy jelzőtáblának ütközött. A balesetben a motor vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a Vasvári Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

Egy személygépkocsival közlekedő 23 éves helyi lakost igazoltattak a járőrök 2013. augusztus 10-én késő este Szombathely belterületén. Az intézkedéskor megállapították, hogy M. Szabolcs egy másik gépjármű forgalmi rendszámát használva vezette az autót, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az ügyben egyedi azonosító jel meghamisítás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A rendőrök 2013. augusztus 11-én éjszaka egyedi azonosító jel meghamisítása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt állították elő azt az ölbői férfit, aki autójával egy másik járműre kiállított rendszámmal közlekedett. A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét. A 37 éves férfit a Szombathelyi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A járőrök 2013. augusztus 10-én késő este Szombathelyen, a Nagy László utcában igazoltattak egy 45 éves helyi lakost. Az intézkedéskor megállapították, hogy H. Zoltánnal szemben a Szombathelyi Járásbíróság – garázdaság vétség elkövetése miatt – elfogatóparancsot adott ki. A férfit a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére