Frissítve: az anyát sokkos állapota miatt kezelik

Frisss • 2013. február 14., csütörtök •
Hármas gyilkosság történt Csepregen, úgy tudjuk a tragédiához féltékenység vezetett.
Frissítve: az anyát sokkos állapota miatt kezelik

Megölte két kisgyermekét, és magával is végzett egy férfi a Vas megyei Csepregen. Információink szerint a vérengzés féltékenység miatt tört ki. Úgy tudjuk az apa elvágta a gyerekek torkát, majd feleségét bezárta és rágyújtotta a házat. Az anyának sikerült kimenekülnie a házból, így túlélte a családi tragédiát.

A történtek miatt elszenvedett sokk miatt szorul kórházi kezelésre az az édesanya, akinek két gyermekét ölték meg csütörtök este Csepregen - közölte a szombathelyi Markusovszky Kórház vezérigazgató-főorvosa péntek reggel az MTI-vel.

Nagy Lajos elmondta, hogy az asszonyt füstmérgezés gyanújával vitték kórházba, de jelenleg inkább sokkos állapota miatt szorul kezelésre. A beteg nincs abban az állapotban, hogy a sajtó kérdéseire válaszoljon, a kórház pedig a beteg érdekeit szem előtt tartva elzárkózik attól, hogy bővebb információt adjon - közölte.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök este a nyomozás érdekeire hivatkozással csupán annyit közölt, hogy két kisgyermek és egy férfi holttestét találták meg egy csepregi családi házban.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, lakástűzhöz riasztották csütörtök este Csepregen a rendőröket, akik aztán egy harminchat éves férfi, valamint egy hatéves és egy hároméves kisfiú holttestét találták meg a családi házban.

 

 

 

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője

A tanúkutatás, adatgyűjtés és a helyszíni szemle jelenleg is tart, ezért bővebb információval egyelőre nem szolgálhatnak. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit - tette hozzá.

Az MTI értesülése szerint a Vas Megyei Főügyészség is vizsgálja az ügyet, délelőtt már ügyész jelenlétében folytatják le a halottszemlét. Vassné Szele Adrienn ügyészségi szóvivő egyelőre nem nyilatkozott a részletekről, délutánra ígért tájékoztatást.

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére