Halálos baleset, családon belüli erőszak - sok dolga volt szombaton a vasi rendőröknek

Frisss • 2013. május 26., vasárnap •
Halálos motorbaleset, verekedés, családon belüli erőszak - akadt dolga a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak a hétvégén.
Halálos baleset, családon belüli erőszak - sok dolga volt szombaton a vasi rendőröknek

Garázdaság miatt eljárás

Egy 38 éves és egy 42 éves helyi férfit állítottak elő a járőrök bozzaiban tegnap este, mivel előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást. Velük szemben garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ugyancsak előzetes szóváltást után bántalmazta egy mást egy 28 éves helyi és egy 51 éves Ausztriában élő magyar férfi az egyik szentgotthárdi vendéglátó egységben szombaton délután. Velük szemben garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Bántalmazta élettársát

Lakásukban bántalmazta élettársát egy 48 éves körmendi férfi szombatról vasárnapra virradó éjjel. Vele szemben ideiglenes megelőző távoltartó intézkedést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság.

Baleset

Szalagkorlátnak ütközött és halálos balesetet szenvedett szombaton egy osztrák férfi a 8-as főúton a Vas megyei Gasztony térségében. A 46 éves férfi megcsúszott a járművével és egy szalagkorlátnak ütközött. A baleset helyszínére mentőhelikoptert is hívtak, de a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők kiérkezését követően belehalt sérüléseibe.

Egy 28 éves nagyrákosi férfi személygépkocsijával Felsőjánosfa térségében a menetirány szerinti bal oldali útpadkára sodródott, majd egy villanyoszlopnak csapódva állt meg szombaton reggel. A baleset következtében személyi sérülés nem történt. Mint később kiderült a sofőr ittasan ült a volán mögé. Az ügyben büntetőeljárás indult.

közösség

további frisss

lap tetejére