Drog ügylet, biciklis gázolás – rendőrségi hírek Vas megyéből

Frisss • 2013. június 14., péntek •
Visszaélés kábítószerrel, biciklis gázolás, szökés, lopás - bőven akadt dolga csütörtökön a rendőröknek Vas megyében. Az elmúlt 24 óra intézkedéseit itt olvashatja el.
Drog ügylet, biciklis gázolás – rendőrségi hírek Vas megyéből

Előállították és gyanúsítottként kihallgatták

Visszaélés kábítószerrel vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a rendőrök csütörtökön reggel a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 26 éves helyi férfit, akivel szemben az alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott. A rendőrségen N. Attilát gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben eljárást indítottak.

Eltulajdonította a másik pénztárcáját

A járőrök csütörtökön délelőtt a Szombathelyei Rendőrkapitányságra előállították azt a 45 éves helyi nőt, aki az intézkedést megelőzően az egyik helyi üzletben vásárló személy pénztárcáját ellopta. Az elkövetőt, A. S. Tímetát a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Engedély nélkül távozott

A járőrök pénteken virradóra a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 14 éves helyi fiút, aki az egyik Vas megyei nevelőintézetből engedély nélkül távozott. A fiatalkorút meghallgatását követően a rendőrök az intézet képviselőjének átadták.

Közlekedési baleset

Egy sajtoskáli férfi csütörtökön reggel személygépkocsival közlekedett Sárvár felől Rábasömjén irányába, a 8446-os számú úton, amikor előzése során elsodort egy, az út mentén haladó rábasömjéni kerékpárost. A biciklis a balesetben megsérült. A rendőrség az ügyben szabálysértési eljárást indított.

Letörte a vasúti sorompót, majd tovább hajtott

Egy toronyi férfi csütörtökön este személygépkocsival közlekedett Sárvár felől Vát irányába, a 88-as számú főúton, amikor haladása során a fényjelző készülék tilos jelzésének ellenére behajtott a vasúti átjáróba és letörte az átjáró sorompóját, majd elhagyta a helyszínt. Az ügyben a rendőrség közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a 43 éves férfival szemben.

Őrizetbe vették

A járőrök csütörtökön este Celldömölkön igazoltattak egy 19 éves helyi férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Sárvári Járásbíróság már korábban elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök L. Tamást a Celldömölki Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére