Zsolnay porcelán, Ajkai Kristály! - Minőség az igényeseknek!

vkriszti • 2014. július 09., szerda •
Esküvő? Születésnap? Házassági évforduló? Válasszon minden fontos alkalomra a Zsolnay porcelán vagy az Ajkai kristály magas művészi értékű kézműves termékeiből kizárólag a Parti Ékszer üzletében Szombathelyen, a Fő tér 13-as szám alatt! Kapcsolódó anyagaink között fotókat is találnak!
Zsolnay porcelán, Ajkai Kristály! - Minőség az igényeseknek!

A Parti Ékszer 1989 óta áll a vásárlók rendelkezésére óra és ékszerkínálatával, most azonban új termékekkel is várják régi és új vevőiket. Kínálatukat a Zsolnay porcelán és az Ajkai kristály gyártmányaival bővítették.

A tapasztalatok szerint az utóbbi években jelentősen megváltoztak a vásárlói szokások: 15-20 évvel ezelőtt az olcsó, kis munkaigényű, grammáras ékszerek voltak keresettek, melyekben maga az arany jelenléte dominált. Napjainkra ez a tendencia megváltozott: elérhető árban jelentek meg a piacon - és a Parti ékszerüzlet gyártásában is - a munkaigényesebb, valódi kövekkel dekorált ékszerek, a zománcozás, érdekes felületkezelés. Ezzel egyidejűleg új, fiatal vásárlói kör alakult ki, akik a színvonalasabb termékekre szívesen áldoznak, így nyeri vissza lassan az ékszer méltó helyét az ajándékozási tradíciók körében.

Az Ajkai kristály egyedi, kisszériás, magas művészi értékeket képviselő, igényes kivitelű díszműüveg poharakat, kelyheket, italtárolókat gyárt ólomkristály és kálikristály üvegből, kézi technológiával. Porcelánfestésük igényes, nemzetközileg elismert.

A Zsolnay porcelán már több mint 150 éve a hagyomány, az egyediség, a művészi érték és az állandó megújulás jelképe. Hosszú története során mindig tudott kora számára valami újat és meghatározót mondani. Mind technológiai megoldásokban mind pedig a művészi kivitelezésben úttörő szerepet játszott, magához vonzotta az adott kor neves tudósait, művészeit, építészeit.

 

Továbbá a Parti Ékszerüzlet kínálatában megtalálja:

- arany és ezüst ékszerek

- valódi köves ékszerek

- divatékszerek

- zománcozott ékszerek és tárgyak

- ezüst dísztárgyak

- órák

- gyöngysorok, gyöngyös ékszerek

- ajándéktárgyak

különleges választékát.

 

A Parti ékszerüzlet munkatársai készséggel állnak az Ön rendelkezésére ötleteikkel, tanácsaikkal és mindenekelőtt magas szakértelmükkel.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére