Vízilabda: szombaton a Honvédot kell legyőzni!

Szita Róbert - Fotó: frisss.hu • 2017. március 24., péntek •
Ezen a szombaton is rangadót játszanak a szombathelyi vízilabdázók, akik ezúttal a tabella 4. helyén álló, a bajnokság során a leggólerősebb Honvéd-Racionet csapatát győznék le. Olvassa végig beharangózónkat, megéri!
Vízilabda: szombaton a Honvédot kell legyőzni!

A múlt heti, ASI DSE elleni 10-9-es győzelem után már a tabella élén várja a hátralévő 2 bajnokit az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS), az pedig már korábban eldőlt, hogy a felsőházi rájátszás résztvevője lesz Matajsz Márk csapata, mely 16 forduló után 12 győzelemmel, 4 vereséggel, hibátlan hazai mérleggel és a bajnokság során a legkevesebb kapott góllal áll.

A szezon eddigi talán legfontosabb meccse következik. Eddig is hasonlóan erős csapatokat vertünk meg, így aztán nagyon bízom az újabb győzelemben. Van miért visszavágnunk, hiszen ősszel vereséget szenvedtünk a Tüzér utcában - ezt már Takács Kristóf, az AVUS 23 esztendős kiválósága nyilatkozta honlapunk megkeresésére.

A várakozáson felüli teljesítmény nem is olyan várakozáson felüli, ha a játékosállományunkat és az edzésmunkánkat nézzük. Én ezt is vártam magunktól, minden adott a jó szerepléshez. A szombati meccsen az dönthet, hogy engedjük-e a Honvédnak a sok mozgásos jatékukat, illetve mennyire tudjuk lezárni a lefordulásaikat. A saját teljesitményemmel soha nem vagyok elégedett, de úgy érzem, hogy védekezésben sikerült fejlődnöm a szezon elejéhez képest – tette hozzá Takács Kristóf.

Találkozzunk a Honvéd elleni szombat délután 16 óra 30 perckor kezdődő rangadón, a Fedett uszodában! Cikkünket megosztó olvasóink között AVUS törölközőt sorsolunk ki!

közösség

további frisss

lap tetejére