Vízilabda: első helyen az AVUS!!!

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. március 19., vasárnap •
Hatalmas küzdelemben győzött szombaton az AVUS OB I/B-s vízilabda-csapata a korábbi éllovas angyalföldiek ellen. A huszonötödik születésnapját épp aznap ünneplő hazai gólgyáros, Kutasi Rómeó ezúttal 4 góllal vetette észre magát.
Vízilabda: első helyen az AVUS!!!

A meccs elején elhúztak a hazaiak, majd feljöttek a vendégek és a végén, 9-9-es állásnál még a vezetést is megszerezhették volna. Nem így történt, nyert az AVUS, a meccsről helyszíni tudósításban számoltunk be. Most jöjjenek a gólszerzők és a vélemények. 

Kutasi Rómeó: mivel most lettem negyed évszázados kis öreg, igy duplán örülhetek a mai napnak. Büszke vagyok, hogy Szombathelyen játszhatok és le a kalappal a csapattársaim előtt. Ismét bebizonyítottuk, hogy mekkora szívünk van. Merjünk-e tovább álmodni? Szerintem, aki nem akar tábornok lenni, az ne menjen el katonának.

Ekler Bendegúz: a győzelem ellenére azt érzem, hogy szerintem ma nem ment annyira a csapatnak a játék, de a küzdeni akarással és a hozzáállással nem volt gondunk, így mégis nyerni tudtunk. Azt hiszem, hogy a mostani első hely és az egymás elleni pontok is sokat számítanak, a mai győzelemmel pedig kompenzáltuk az őszi vereségünket. 

Kurucz Barnabás: az elején sajnos az ASI stílusában játszottunk és az nem volt túl eredményes, aztán a 3. negyedben már érvényesült a mi játékmodorunk. Kellemes meglepetések sorozatát okozzuk hétről hétre, jó a csapatunk, megyünk tovább és szeretnénk tovább húzni még ezt a sikersorozatot. 

A tabella ITT böngészhető!

közösség

további frisss

lap tetejére