Vízilabda-bravúr Egerben: Eszterházy FSC - AVUS 8-9!!!

SzR - Fotó: frisss.hu • 2017. június 03., szombat •
Az OB I/B-s felsőházi rájátszás utolsó előtti fordulójában Egerben arattak újabb diadalt a Matajsz-legények. Ezzel az AVUS óriási lépést tett az OB I felé!
Vízilabda-bravúr Egerben: Eszterházy FSC - AVUS 8-9!!!

Eszterházy Károly FSC - AVUS 8-9

(2-1, 0-2,4-4, 2-2)

OB I/B-s vízilabda-bajnokság - felsőházi rájátszás 7. forduló, 300 néző

AVUS: Horváth A. - Cvetic 3, Hajmási, Ekler B.3 , Takács K., Kutasi 1, Kurucz 2.  

csere: Juhász M., Polcsik, Doma, Sági, Galambos, Baranyai.

A meccs jegyzőkönyvét ITT böngészhetik!

8., utolsó perc: mata blokkolta szombathelyi lövést, de az ellentámadásból már nem lett semmi, GYŐZELEM!

7. perc: Eklert kiállították, Halmos betalált, már 8-9!

6. perc: Jakab szépít akcióból, 7-9!

5. perc: lassan, de eltelt. 

4. perc: CVETIC!!! Először vezetünk 3-mal, 6-9!

3. perc: időkéréssel és Takács Kristóf szenzációs labdaszerzésével telt el aez a minutum. 

2. perc: alig merem kimondani, pláne leírni, ha ma nyerünk és a BVSC este kikap, a Békéscsaba pedig nem nyer, akkor az utolsó forduló eredményétől függetlenül OB I-es az AVUS!!!

1. perc: Az egriek hozták el a labdát, Galambos azonban labdát szerzett, majd Ekler lőtte be saját 3. gólját, 6-8!

3. negyed: fantasztikusan indul a 2. félidő, Ekler 1. lövését ugyan még kivédte az egri hálóőr, de a 2. bomba már utat talált a kapuba, már 2-4! Ezután azonnal jött a válasz, Kovács Cs. Tamás szabaddobásból szépített, majd 1 perccel később Nagy Richárd sajnos kiegyenlített, 4-4. eseménydús a negyed, a hazaiak közül Bognárt kiállították, amit Kurucz használt ki, megint veeztünk, 4-5! Ezután Cvetic hagyott ki egy helyzetet, majd 3 perccel a negyed vége előtt Ekler is feliratkozik a 2 gólosok közé, ezzel megint 2 góllal veeztünk, 4-6! Szoros a meccs, nem akar lemaradni az Eger, Nagy Richárd emberelőnyből szépített, Ekler állt ki, 5-6. Galambosról kiállították az egri Jakabot, amit a szombathelyi gólzsák értékesített, Kutasi Rómeó révén 5-7 az állás. 25 másodperccel a vége előtt Takács Kristófra fújnak hibát, a büntetőt Nagy Richárd lőtte be, 6-7. 

Szünet.

2. negyed: a labdát újra elhozta Ekler, Cvetic pedig azonnal betalált, 2-2! Úgy is mondhatnánk, hogy Mata-Cvetic 2-2. Aztán percekig semmi, sok eladott labda, kihagyott lövés és blokk jellemzi a játékot, majd egy igazi centergól, Kurucz Barna, 2-3!

1. negyed: a szombathelyiek hozták el a labdát, Ekler kezén a játékszer, majd Takács Kristófnál fújnak támadó hibát. kihagyott lövések és labdaszerzések jellemezték az első perceket, majd Ekler kiállítása után , az 5. perc végén Mata szerzett vezetést a hazaiaknak, 1-0! Aztán Cvetic előbb kihagyta az emberelőnyös helyzetet, majd már nem hibázott, 1-1!  A negyed vége előtt 1 perccel Galambost állították ki, amit kíméletlenül kihasználtak az egriek, 2-1, megint Mata büntetett. Az első 8 perc végén Ekler egyenlíthetett volna, de nem sikerült, 2-1 az állás.

A mérkőzés beharangozóját ITT már olvashattak. 

A felsőházi rájátszás 7. fordulójában kemény csata vár az aligátorokra, hiszen a tét nem kisebb, mint az OB I-es tagság. A szombathelyi Fedett uszodában 7-4-re győztek Kutsasiék, de szép is lenne egy hasonló eredmény. 

10.55 - Jó napot és szombathelyi gólokban gazdag sportélményt kívánok minden kedves olvasónknak.  

közösség

további frisss

lap tetejére