Virágot a virágnak! - Nőnapi virághoroszkóp

frisss.hu • 2015. március 08., vasárnap •
Természetesen mi sem feledkeztünk meg március 8-án hölgyolvasóinkról! Nőnapon a férfiak általában valami apró kedvességgel, de legfőképp virággal köszöntik a szeretett hölgyeket. Így hát mi mást is választhattunk volna mi is ajándékképpen, mint egy nőnapi különkiadású virághoroszkópot!
Virágot a virágnak! - Nőnapi virághoroszkóp

Napraforgó (ha bármely hónap 1., 10., 19., 28. napján születtél)

Az életben: A Napraforgó nagyon nagylelkű teremtés. Tele van energiával, könnyen barátkozik, mindenkivel megtalálja a közös hangot, kellemes társaság.Körbelengi egy különleges kisugárzás. Hajlamos azt hinni, hogy mindent ő irányíthat, ebből lehetnek problémái. A harmóniára törekszik, az egyensúlyért küzd, sokszor erején felül teljesít, hogy tökéletesíthesse saját magát és megszabadulhasson a hibáitól. Könnyen kimászik a nehéz helyzetből is, s ő kerül ki győztesen minden csatából, ezért is csodálják annyian.
 

Párkapcsolatban: A szerelemben az ösztöneire kell hallgatnia, s meg fogja találni azt a személyt, aki egyenrangú társa lesz. Figyelnie kell arra, hogy ne rendelje maga alá partnerét! Aki a Napra fogó jegyében született, soha nem beszél múlt időben a szexről. A Napraforgó mindig kész arra, hogy bedobja magát. Kínosan ügyel arra, hogy sármját megőrizze, hiszen lételeme a hódítás. 

 

Bazarózsa (ha bármely hónap 2., 11., 20., 29. napján születtél)

Az életben: A Bazsarózsa mindig követi azokat az elveket, amiket ő maga határozott meg.
Következetes, még akkor is, ha nagyon nehéz helyzetbe kerül emiatt. Sokan ezért vaskalaposnak, rugalmatlannak tartják, ami nem csoda, hiszen sosem enged a 21-ből. Ha rábíznak egy feladatot, azt maradéktalanul teljesíti, s a határidőket is mindig betartja. Nyugodt, gondmentes életre törekszik, amit apránként, lépésről lépésre épít fel. 
 

Párkapcsolatban: Már szinte párkapcsolat-függő, nem tudja elképzelni egyedül az életet. Szenvedélye olykor átcsap birtoklási vágyba, néha pedig már idegesítően gyengéd, ezért nem könnyű hozzá alkalmazkodni. A Bazsarózsa szülöttei végtelenül bizonytalanok, emiatt az ágyban csak olyan partner mellett képesek feloldódni, akiben maximálisan meg tudnak bízni. A szívükhöz az út a romantika ösvényein vezet, imádják, sőt el is várják, hogy partnerük a tenyerén hordozza őket. 

 

Tátika (ha bármely hónap 3., 12., 21., 30. napján születtél)

Az életben: A Tátika állandóan pörög, nem tud hosszabb ideig egy helyben maradni. Szüksége van a változásra, mert ebből érzi, hogy folyamatosan mozgásban van. Nem szereti a szabályokat és a kötelező programokat, ki nem állhatja, ha korlátozni akarják az alkotásban, vagy elveszik tőle a szabad akaratát. Mindenre nyitott, kíváncsi, de sokszor felületes, ebből adódhatnak problémái.

Párkapcsolatban: A szerelemben is mindig az újra vágyik, ezért igazából sosem kötelezi el magát. A hűség számára nem azt jelenti, mint másoknak, ezért jobb, ha előre közli a partnerével, hogy ne számítson sírig tartó kapcsolatra. A Tátikák az élet minden területén könnyen érvényesülnek, mert nincsenek felesleges gátlásaik. A szexualitásban is tisztában vannak erényeikkel, és jó tanító mellett szívesen mennek bele olyan játékokba, amiből tanulhatnak. Nagyon bevállalósak, sőt a veszély csak fokozza a vágyaikat - különös helyeken, helyzetekben katartikus élményekre számíthatunk velük. 

 

Nefelejcs (ha bármely hónap 4., 13., 22., 31. napján születtél)

Az életben: A Nefelejcs minden szempontból hűséges. Legyen szó párkapcsolatról,barátságról, munkáról, a végletekig kitartó. Szereti a rendet, imád szervezkedni, sokszor kifejezetten le kell állítani, hogy ne variálja át mindenki életét. A meglátásai nagyon jól, ám a gyakorlatba való bevezetéssel vannak problémái. Sokkal tapintatosabbnak kellene lennie.

Párkapcsolatban: Nehezen talál rá a Nagy Ő-re, hosszú folyamat és keresés eredménye, de ha révbe ér, többé nem kell aggódnia. Nem tudja jól meghatározni az érzelmeit, de a megfelelő személy mellett ezzel már nem lesz probléma. Egy Nefelejcs soha nem kezdeményez, ragaszkodik a szerelemben és a szexben is az általa elfogadhatónak ítélt normákhoz. Számára az előjáték egy kiadós beszélgetés, egy hosszú romantikus séta, aminek a szex csupán szükséges következménye. 

 

Írisz (ha bármely hónap 5., 14., 23. napján születtél)

Az életben: Az Írisz rendkívül alkalmazkodó, ezért is szeretik annyira társaságban, na és persze éles esze és kimagasló intelligenciája miatt. Arra azonban vigyázni kell, nehogy valaki megsértse, mert egyik pillanatról a másikra dühöngő fúriává válhat. Nem szereti, ha megvonják tőle a szabad döntés lehetőségét. Néha nem ártana egy kis türelmet gyakorolnia.

Párkapcsolatban: Imád flörtölni! Kitűnő humorérzékével és frappáns szövegével bárkit levesz a lábáról. A csábítás művészetét magas fokon elsajátította, de néha túl megy bizonyos határokon. Társával egyenrangúnak kell lennie, olyan párt keres,akivel tud beszélgetni is. Az Írisz szülött, hamarabb bonyolódik szerelmi viszonyba, mintsem érzelmileg kiadja, vagy épp elkötelezze magát. Fantasztikus szerető - a sötétséggel érkezik és a kelő nappal távozik. Diszkrét, és ami ennél is vonzóbb, tele van vérpezsdítő újdonságokkal, ötletekkel. Számára a szex egyfajta stressz levezetés, és feltöltődik kedvese karjaiban. 

 

Pipacs (ha bármely hónap 6., 15., 24. napján születtél)

Az életben: A Pipacsnak nagyon jók az ösztönei. Szinte mindent megérez, ezért nem nagyonlehet titkolózni előtte. Érti a testbeszédet, s ráhangolódik a másik lelkének rezdüléseire is. Gyakran ábrándozik, ebből adódóan nagyon érzékeny is. Ha kicsúszik a lába alól a talaj, inkább elrugaszkodik a valóságtól és az álmok világába menekül. Nem áll távol tőle az önpusztítás, ezért oda kell figyelni rá!

Párkapcsolatban: Párkapcsolatában nagyon romantikus, párja különlegesnek érzi magát mellette. Szinte üldözi a szerelmet, akár többször is házasodik, ha korábbi partnerével megromlott a viszony. Egy eszménykép lebeg előtte, s érzékiségének köszönhetően akár a valóságban is megtalálhatja. A Pipacsok vágynak a boldog párkapcsolatra, de két lábbal állnak a földön, és külön tudják választani a szexet és szerelmet. Pontosan tudják, mit várnak egy jó szeretőtől, és azt is, mit várnak egy tartós kapcsolattól. 

 

Orchidea (ha bármely hónap 7., 16., 25. napján születtél)

Az életben: Az Orchidea nagyon érzékeny és érzelmes. A végletekig becsületes, s nagyonszomorúvá teszi, ha neki csalódnia kell valakiben, vagy megpróbálják átverni. Menekül a konfliktusok elől, mert mindent a szívére vesz. Bármikor hajlandó segítséget nyújtani, ha erre kérik. A hétköznapokon csendes,magányos, zárkózott embernek tűnik azok szemében, akik nem ismerik. 

Párkapcsolatban: Célja,hogy egy stabil, boldog családja legyen. Nem áll össze bárkivel, nagyon igényes a társára, hiszen nem mindegy neki,hogy kivel látják. A hűség az abszolút mérvadó számára, mély érzelmeket táplál kedvese iránt, nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolatra törekszik. Az Orchideákból lesznek azok a feleségek, akik pótolhatatlanok az életben. A hűséges és mintafeleség a szexben titokzatos háremhölgyként lesi élete párja óhajait, állandóan izzik körülötte a levegő.

 

Margaréta (ha bármely hónap 8., 17., 26. napján születtél)

Az életben: Margaréta rendkívül állhatatos, mindig ragaszkodik az elveihez, s az eredeti elképzeléshez. Mégsem lesz ellenszenves mások szemében, talán a vakmerőségének köszönhetően sokan felnéznek rá. Igénye, hogy időről időre kicsit egyedül legyen, ilyenkor teljesen bezárkózik, s csak magára koncentrál. Nincs sok barátja, de rájuk mindig számíthat. Óvatos, folyton gyanakodik, ami akár paranoiássá is teheti.
 

Párkapcsolatban: A szerelemben fontos számára a gyengédség, adni és kapni is szeret egyaránt. Nem a  a meghatározó kapcsolataiban, inkább az érzelmekre épít. Sokat csalódik, amire megtalálja az Igazit, de onnantól kezdve teljes lesz az élete. Végtelenül végletes személyiség, egyszerre akár több vasat is a tűzben tart, mert képtelen lemondani arról, hogy rajongjanak érte.

 

Rózsa (ha bármely hónap 9., 18., 27. napján születtél)

Az életben:  A Rózsa nagyon heves természetű, hamar felpaprikázza magát. Mivel előbb nyitja ki a száját, mint gondolkodik, sokszor keveredik kellemetlen helyzetbe. A családja szent számára, szerettei abszolút számíthatnak rá. Komoly erkölcsi rendszere van, sokszor megítél másokat, pedig ő sem hibátlan. Célokat tűz ki maga elé rövid és hosszú távon, s egytől egyig meg is valósítja őket. 

Párkapcsolatban: . A szerelemben nem túl kitartó, nincsenek hosszú kapcsolatai. Lételeme az , szenvedélyes, heves és fékezhetetlen. Nem túl óvatos, a kezdeti fellángoláskor szinte mindenét odaadja a szerelemének, s ő is ezt várja el viszont. Hamar rájön, kivel szeretné leélni az életét, azt is tudja, hogy melyik házban és azt is, hogy a gyerekeit melyik iskolába fogja járatni. A szex számára verseny, de szerencsére csapatjáték is. Így válik a Rózsák életében az erotika egy könnyed játékká, amiben boldogan és nyitottan próbálnak ki partnerével új dolgokat.

 

A Virághoroszkóp a Parti Kertészet támogatásával készült.

 

 

közösség

további frisss

lap tetejére