Világkupára utaznak a szombathelyi kötélugrók

Szita Róbert - Fotó: Gombkötő Regina • 2017. június 22., csütörtök •
Az Egyesült Államokba, pontosabban Orlandóba utaznak a Szombathelyi Kötélugró Klub kiválóságai, hogy az idei Világkupán is bebizonyítsák tehetségüket.

A Szombathelyi Kötélugró Klub tagjait nem kell bemutatni, számtalanszor írtunk már róluk, most az év legnagyobb versenyére készülnek.

Mindenféle versenyszámban, egyéniben, kétköteles, gyorsasági és szabadon választott gyakorlatokban is indulnak majd a szombathelyi kötélugrók, akiknek nyugodtan mondhatjuk, hogy ez lesz az év kiemelt versenye, hiszen az amerikaiak mellett Európa legjobbjai is versenybe szállnak – válaszolt érdeklődésünkre Bánhegyi Attila. 

A Szombathelyi Kötélugró Klub elnöke azt is elárulta, hogy Simon Tira sérülése nagy érvágás a csapat számára, igazából pontosan nem is tudja, hogy nélküle mire lesz képes a csapat. 

Füle Magdolna vezetőedzőtől pedig azt tudtuk meg, hogy ilyen összeállításban még nem versenyeztek a lányok. 
Bízom benne, hogy Tira sérülése ellenére is helytállunk. Kiss Bianka lépett be Tira helyett, így eggyel magasabb korosztályban indul a csapat – tette hozzá Füle Magdolna.  
A világkupán közel 600-700 versenyző lesz jelen. A szombathelyi utazó keret: Gyurkó Flavia, Komlósi Kata, Nagy Lola, Kiss Bianka, Varga Flóra, Simon Tira, aki ezen a versenyen sajnos csak bíráskodni tud, mivel megműtötték a bokáját. 

A szombathelyi különítmény június 27-én indul Orlandóba a Kötélugró Világkupára és július 10-én érkezik haza. Hajrá, lányok!

 

közösség

további frisss

lap tetejére