Veszélyes, ha mágiával kísérleteznek a gyerekek

frisss, astronet.hu • 2019. augusztus 02., péntek •
Vannak jelek, amikre szülőként oda kell figyelnünk.
Veszélyes, ha mágiával kísérleteznek a gyerekek

Sokan hisznek benne, sokan pedig hallani sem akarnak arról, hogy létezik a mágia és a szellemidézés. Akárhogy is, Iszet mágus hosszú évek tapasztalata alapján kéri: figyeljünk oda a gyerekekre, mivel egyre többen kísérleteznek a földönkívüli energia segítségül hívásával, amiből nagy baj lehet.

Iszet hosszú évek óta foglalkozik hivatásszerűen a mágiával, de már gyermekkorában megmutatkozott, hogy különleges képességekkel rendelkezik, amit generációk során más női családtagok is űztek. Elmondása szerint nagy tisztelettel van a szellemvilág felé, hogy méltónak találják a médiumi közvetítésre és a mágia számos ágára. Fontos feladatának tartja, hogy a médián keresztül is szóljon az emberekhez: rendszeresen szerepel hazai televízióban és újságokban is, sőt már több külföldi tévéinterjút is adott.

Emberek százainak segített már, és persze sok történettel, sorssal találkozik munkája során. Mint mondja, mostanában elszaporodtak azok az esetek, amikor tinédzserek maguk, otthoni körülmények között próbálkoznak a mágia használatával.

„A mágia egy csodálatos világ, de meg kell rá érni. Ez semmiképp sem játék, kellő tudás nélkül nagyon veszélyes lehet. Számos olyan energia kerülhet a gyerekekre, ami hosszú évekre meghatározza a jellemüket. Előfordult már, hogy jótanulóból hirtelen látszólag ok nélkül romlott a tanulmányi átlaguk. Előfordulhat hallucináció és rémálom is olyan gyerekeknél, akik tudatmódosító szereket egyébként nem fogyasztanak” – kezdte Iszet mágus.

Mind elmondta, gyanús jel lehet, ha a gyerek elkezd megadott időpontokban gyertyát gyújtani, mágia tartalmú könyveket vagy weboldalakat olvasni. A legtöbben szerelmi ügyekben próbálkoznak mágiával, de könnyen félresikerülhet a dolog.

„Nyáron sokan akarják a nyaralás alatt megismert férfit vagy nőt mágia által megtartani, de ez nem csak a fiatalokra jellemző, hanem az idősebb korosztályra is. Mindenkit óva intek a saját maga által elvégzett mágiától valamint szellemidézésektől. Sokan úgy gondolják, hogy ez egy jó szórakozás, pedig nem. Még egy jóskártya is rejthet veszélyeket magában, ha nem hozzáértő nyúl hozzájuk” – mondta Iszet, aki javasolja, hogy a baj elkerülése érdekében inkább mindenki forduljon egy számára hiteles mágushoz.  

A mágus kiemelte: vigyázni kell a csalókkal! Sokan oktatják a mágiát ugyan, de nem minden tanulható, és sok a kókler, aki nagyon kevés pénzért nagyon sokat ígér a \"tanulóknak\". Jobb, ha valaki egy referenciákkal rendelkező, nagy hírű spirituális szakértőhöz fordul.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére