Veretlenül fejezte be hazai szereplését a Matajsz-legénység: AVUS - Békéscsaba 9-9

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. május 13., szombat •
Megint rangadót játszottak a tabellát vezető aligátorok, akik ezúttal a Viharsarokból érkezett ellenféllel, a jelenleg 3. helyen álló Békéscsabával mérték össze erőiket. A meccs után az AVUS veretlen maradt a Fedett uszodában és továbbra is élen áll az OB I/B-ben!
Veretlenül fejezte be hazai szereplését a Matajsz-legénység: AVUS - Békéscsaba 9-9

AVUS - Békéscsaba 9-9 (3-3, 2-3, 1-1, 3-2)

OB I/B-s vízilabda-bajnokság - Szombathely, Fedett uszoda, 250 néző

AVUS: Horváth A. - Hajmási 3, Cvetic 1, Takács K. 2, Ekler 2, Baranyai, Kurucz

csere: Kutasi, Polcsik, Doma, Sági 1, Galambos, Juhász M

4. negyed: a második félidőben gólínség van a medencében, de Hajmási kiegyenlít, 7-7!!! Csupán fél percig volt egál, mert Horváth Alex nem tudta védeni a közeli bombát, 7-8, de Takács Kristóf megint betalált távolról, 8-8. Ekler 5 méteresből vezetést szerez, 9-8!!! A vége előtt 24 másodperccel kiegyenlítettek, 9-9, ez a vége!!!

3. negyed: a csabaiak nagyon erősek és koncentráltan játszanak. Kutasi lőtt fölé. Ők viszont már a hezediket szerezték, amire Cvetic válaszolt, 6-7. Nem sok minden történt ebben a játékrészben, és sajnos még mindig nekik áll a zászló. 

Szünet.

2. negyed: a labdaq az ellenfélé és ki is használták a helyzetet, 3-4. Takács Kristóf egyenlített egy szép támadás végén. Egyelőre futunk utánuk, megint a vendégek lőttek gólt, 4-5. Hajmási bal keze aranyat ér?! Az állás 5-5, és most jól védekeztünk, majd Doma lőhetett volna gólt, ám ismét a csabaiak vezetnek, 5-6. Ezt a negyedet elveszítettük. 

1. negyed: a miénk a labda, de a támadáss végén a kapufáról kifelé pattant a játékszer, aztán az ellentámadást Ekler szerelte le, 2 perc játék után aztán beköszöntek a vendégek, 0-1! Aztán a 4. percben Ekler távoli bombája jelzi, 2 csapat van a medencében, 1-1! Aztán Hajmási bal keze villant, már 2-1 ide! Gyorsan egalizáltak, 2-2. Sok gól lesz? Sági Benjámin is eredményes, 3-2! Cvetic szabálytalankodása után 5 méteresből egyenlítettek, majd 10 másodperccel a vége előtt Matajsz Márk kért időt. Ekler még ejtett egyet, de a kapus védett, 3-3. 

Már zajlik a bemutatás, a mieink kapujában ezúttal is a rutinos Horváth Alex.
Az AVUS 19 ponttal vezeti a tabellát, a csabaiak 16 ponttal a 3.helyen tanyáznak. A mérkőzés beharangozóját ITT már olvashattak. 

16.25 - Jó napot és szombathelyi gólokban gazdag vízilabda-mérkőzést kívánok minden kedves olvasónknak!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére