Végre péntek! De a csillagok szerint is lazulhatunk?

vkriszti-nlcafé.hu • 2015. február 06., péntek •
A hét utolsó munkanapján mindenki kicsit lazábban kezd neki a napnak. Vajon a horoszkóp szerint is jó ötlet ma könnyeden állni a világhoz?
Végre péntek! De a csillagok szerint is lazulhatunk?

Kos: Péntekre végre sikerül elég sokat tanulnod önmagadról és az időbeosztásodról is. Megtanulhatod például azt, hogy hosszú távon azzal jársz jobban, ha egy kicsit lazábbra szabod a terveidet, és ha nem mindent most azonnalra, de legkésőbb ma estére akarsz. Ha elkezded folyamatában látni a napjaidat, a heteidet, a hónapokat és éveket, akkor könnyebben és szabadabb szívvel tervezel majd előre is.

Bika: Itt az ideje annak, hogy letedd és elengedd a feszültségedet. Itt az ideje annak, hogy túllépj a héten történt sérelmeken, és lezárd azokat az ügyeket, amik ezen a héten indultak az életedben. Ez azért is jó ötletnek tűnik, mert így lehetőséged lesz arra, hogy tiszta lappal, boldogan és lazán kezd a hétvégédet. Hidd el, a hétvége önmagában tartogat neked annyi kihívást, amennyi szórakoztatóvá és érdekesé teszi az életedet.

Ikrek: Ha két választási lehetőséged van, az igencsak elgondolkodtat. A három az már lelassít. A négy összezavar. Az öt pedig szinte teljesen lebénít. Pénteken minél több a lehetőség, annál nagyobb a zavar benned. Pedig meg kellene tanulnod örülni a döntéshelyzeteknek, hiszen minden döntéshelyzet azt jelenti, hogy ismét te irányítod a szituációkat. Ha pedig te irányíthatsz, akkor dönthetsz jól is.

Rák: Van egy módszer arra, hogy mit tegyél akkor, ha nagyon akarsz találkozni valakivel. Tudom, most arra számítasz, hogy valami ilyesmit írok: „Teliholdkor menj ki egy hármas útelágazáshoz egy zsák mákkal…” De szerencsére nekünk modern boszorkányoknak vannak egyszerűbb eszközeink is. A te táskádban, zsebedben is lapul egy ilyen színes képernyős eszköz. Na, azon hívd fel azt, akivel találkozni szeretnél. Igen, semmi hókuszpókusz, éljen a józan ész! 

Oroszlán: Van megoldásod, ami mindenre jó? Igen, igen, tudom, van olyan megoldásod, amiről azt gondolod, hogy mindenre jó. De vajon tényleg jó is az mindenre? Itt az ideje, hogy megértsd: Az, ami az egyik embernek működik, nem feltétlenül működik a másik embernél. Különösen igaz ez, ha rólad van szó. A te megoldásaid sokaknak túl drasztikusak, mások megoldásai neked talán túl eredménytelenek.

Szűz: Szeretnél néhány pillanatra kimenőt kapni az életedből, és szeretnél olyasmiket csinálni, amiket máskor nem szoktál. Minden lehetőséged meg is lesz arra, hogy átéld ezt a kimenős élményt. Egész egyszerűen csak arra lesz szükséged, hogy ma olyasmit csinálj, amit általában nem szoktál csinálni. Pénteken tudatosan törekedhetsz a szokatlan programokra és a szokatlan ötletekre!

Mérleg: Néha az apró mozaikdarabkák csak az események végén állnak össze. Így lesz ez pénteken is, amikor végre megérted, hogy az elmúlt időszakban mi miért történt. Igen, így, utólag visszatekintve minden logikus volt, de kérlek mégse gyötörd magad azzal, hogy: „Tudnom kellett volna!” Nem kellett volna tudnod, most kell tudnod, és minden jól van így, hogy most értetted meg az összefüggéseket.

Skorpió: A pénteki teljesítménykényszered könnyen alakíthatja az életedet egy nagy hajszává. Mintha most pánikszerűen akarnád egy napa alatt pótolni mindazt, amit egész héten nem tettél meg. Tudod mit? Adj magadnak ma kimenőt! Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy nem kapkodsz, nem akarsz pótolni semmit, és nem akarod utolérni magadat semmiben sem. Egyszerűen csak élvezd ezt a szép napot, és annyit tegyél, amennyi jólesik.

Nyilas: Pénteken figyelj oda a szervezeted megfelelő hidratálására. Télen talán kevésbé kívánod a vizet, pedig a szervezetednek ugyanolyan nagy szüksége van rá, mint nyáron. Ma próbálj legalább két literrel elfogyasztani, és ha lehet, akkor egy nagy kádnyi forró fürdőt is iktass be az estédbe. Ez utóbbi lehetne romantikus program a szerelmeddel közösen is.

Bak: Ma nem kerülik el a figyelmedet az apróságok. Sőt! Pénteken kifejezetten jó érzéked van ahhoz, hogy a legkisebb apróságból is szerteágazó következtetéseket vonj le. Ezek a következtetések később arra lesznek jók, hogy megoldj egy olyan rejtélyt, amellyel már régóta nem boldogultál. Ha lehet, akkor másoknak is segíts azzal, hogy felhívod a figyelmüket az apróságok fontosságára.

Vízöntő: Az előregondolkodás nagymestere vagy pénteken. Ha ma tervezed meg a hétvégi, vagy jövőheti teendőidet, akkor biztos lehetsz abban, hogy semmit sem felejtesz el. Most még olyan csavaros lehetőségek is eszedbe jutnak, amelyekre máskülönben nem készülnél fel. Az az igazság, hogy olyan szerteágazó módon készülsz fel, hogy valóban nem érhet meglepetés néhány napig.

Halak: A feszültség, az idegeskedés nem segít pénteken. Lehet, hogy van benned egy részed, amelyik azt szeretné, hogy minden csendes, és nyugalmas legyen. Na, pont ez a részed az, amelyik nagyon is üvölteni kezd, ha ez a csend és nyugalom veszélybe sodródik. A helyzet az, hogy valójában egy kis feszültséggel nincsen baj. Baj azzal van, ha nem tudod kezelni, és kézben tartani ezt a feszültséget.

 

közösség

további frisss

lap tetejére