Vastaps Prágában: kötélugró-sikerek gyorsaságiban és szabadon választottban

SzR - Fotó: Gombkötő Regina • 2017. május 03., szerda •
Május elsejét sporttal ünnepelték a Szombathelyi Kötélugró Klub legjobbjai, akik szlovák, német és cseh ellenfelek elől, ezúttal Prágából hozták el a legfényesebb érmeket.
Vastaps Prágában: kötélugró-sikerek gyorsaságiban és szabadon választottban

A Bánhegyi Attila vezette klub tagjai a mintegy 100 versenyzőt felvonultató tornán arattak sikereket. 
Négy gyorsasági versenyszámot, a 2X30 másodperces futást, a 2X30 másodperces duplázást, a 2X1 perces futást, és a gyerekeknek 2x2 perc futást, míg a nagyobbaknak a 2X3 perc futást rendeztek, ezen kívül volt még páros szabadon választott gyakorlat is.

A négy gyorsaságiból hirdettek egy eredményt és a szabadon választottból szintén egyet.
A Nagy Lotti - Baumgartner Luca (gyermek), a Bakó Lili - Gyurkó Flora (serdülő), a Varga Flóra - Gyurkó Flavia (ifjúsági), és a Nagy Lola - Komlósi Kata (felnőtt) párosok minden versenyszámot megnyerve az első helyen végeztek.

Papp Virág és Gyurkó Gloria minden versenyszámban a Nagy Lotti – Baumgartner Luca duó mögött, a második helyen végeztek, így az eredményhirdetésnél két ezüstéremmel gazdagodtak.

Halmosi Dézi – Baumgartner Sára fiatalként a mezőnyben a szabadon választott gyakorlattal második helyen végeztek, a gyorsaságiakkal pedig negyedikek lettek a népes mezőnyben.

Bánhegyi Attila klubelnök és Füle Magdolna vezetőedző csapatát vastaps köszöntötte Prágában, ahonnan május 2-án hajnalban szerencsésen hazaérkeztek Szombathelyre és késő délután már edzést is tartottak, hiszen nyakukon a nyáron, Orlandóban rendezendő Világ Kupa.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére