Vasi sminkesért is szoríthatunk az online sminkversenyen

frisss.hu Fotók: Lovagi Milán • 2016. március 29., kedd •
Szász Alexandra hivatásának tartja a sminkelést, most az Esztétika Make Up Pro versenyen akar még többet kihozni a munkájából.
Vasi sminkesért is szoríthatunk az online sminkversenyen

Azt tudjuk, hogy Vas megye és persze Szombathely is dúskál a tehetségekben, legyen az bármelyik korosztályból való. Szász Alexandra is ilyen: fiatal és ambiciózus, aki tudását szeretné megmérettetni egy országos sminkversenyen. Az Esztétika Mape Up Pro versenyre beküldött munkájára sok pozitív visszajelzés érkezett már.

„A sminkelés inkább hivatás, mint foglalkozás számomra. Hét éve dolgozom kozmetikusként, nemrég végeztem sminkesként, úgy érzem, a kreativitásom ebben tud igazán kiteljesedni. A cél persze az lenne, hogy idővel a legjobbak közé kerülhessek. Ez a mostani verseny egy nagy kihívás, kíváncsi voltam, hogy tetszik a közönségnek a munkám, mivel a zsűri szavazásán mellett a közönség véleménye is számít, lájkversenyen zajlik” – mesélte Alexandra, akinek munkáit itt lehet követni.

Szász Alexandra

„A téma az Afrodité nevet viseli, ami sokat elárul, hiszen a görög mitológiában ő a szépség és a szerelem istennője. Látványsminket kellett készítenem, amihez egy igazán szép modellt kellett választanom. Szerencsére Birkus Annán nagyon jól mutat ez a smink. Hozzá kell tennem, hogy profi csapattal dolgoztam: Kovács Zoltán, fodrász készítette a hajat, a fotót pedig Lovagi Milán. Ez remek csapatmunka volt, ők is motiválnak abban, hogy ebben a szakmában fontos a folyamatos fejlődés, tanulás” –mondta Alexandra.

A verseny április 8-ig tart, Alexandra ezen a linken várja a lájkokat.

 

közösség

további frisss

lap tetejére