Vasi klasszikus a Magyar Kupa negyeddöntőjében

SzR-falcokc.com - Fotó: Bodorkós Máté • 2017. február 15., szerda •
A győri Audi Arénában rendezik csütörtöktől a férfi kosárlabdázók Magyar Kupa döntőjét. A nyolccsapatos tornán a két vasi résztvevő, a Falco és a Körmend már az első este összecsap.
Vasi klasszikus a Magyar Kupa negyeddöntőjében

A szombathelyiek csapatkapitánya szerint kiélezett és különleges meccs lesz a csütörtök esti vasi klasszikus.

Nagyon varjuk már a kupameccset. Mindenképpen győzni szeretnénk, de ehhez nagyon koncentráltan és fegyelmezetten kell majd játszanunk 40 percen keresztül. Kiélezett mérkőzés lesz minden bizonnyal, de ha csapatként tudunk játszani, akkor szerintem nem lehet probléma – nyilatkozta a csütörtöki derbi előtt a klub honlapjának Váradi Benedek, aki azt is hozzátette, hogy bízik benne, hogy sok szombathelyi szurkoló elkíséri majd a csapatot, amit egy győzelemmel szeretne minden sárga-fekete mezes meghálálni. 

A Magyar Kupa negyeddöntője előtt a kiváló szerb kosaras, Ivan Zigeranovic is elmondta, mit vár a vasi klasszikustól. A kiváló formában lévő center szerint a körmendiek elleni meccs izgalmas derbi lesz, ahol a Falco lesz a továbbjutó.

Úgy érzem a teljes csapat felkészült a Magyar Kupa döntőjére. Amennyiben sikerül olyan játékot mutatnunk, mint az elmúlt hetekben az Alba vagy éppen a Szolnok ellen, akkor nem lehet gondunk a Körmend ellen sem - nyilatkozta az Aréna Savaria közönség-kedvencévé előlépett Zigeranovic.

A Falco-Körmend Zsíros Tibor Magyar Kupa negyeddöntő csütörtök este 20 óra 30 perckor kezdődik a győri Audi Arénában.  

közösség

további frisss

lap tetejére