Vas megyében kettő hidat újít fel a Magyar Közút

szróbert-kozut.hu • 2014. május 29., csütörtök •
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában, az Új Széchenyi Terv Közlekedés Operatív Program támogatásával összesen nyolc közúti híd újul meg 2014-ben bruttó 2,5 milliárd forint értékben. A hídrekonstrukciós projektek minden esetben tartalmaznak átépítéseket, szélesítést, teherbírás növelést, illetve részleges felszerkezet cserét, továbbá teljes körű felújításokat is. Vas megyében két helyszínen történik beavatkozás: a 8-as főúton a Rátóti Körmend-Szentgotthárd vasút feletti híd szélesítése, teljes felújítása, teherbírás növelése valósulhat meg, valamint a 87-es főút Rumi Rába-hídja újulhat meg teljesen.
Vas megyében kettő hidat újít fel a Magyar Közút

A munkaterületeket valamennyi kivitelezési helyszínen átadta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a kivitelezőnek. A rumi Rába-hídon már zajlik a kivitelezés. 
A munkálatok ideje alatt az érintett területeken korlátozások lassíthatják a forgalmat, ezért érdemes lesz előzetesen tájékozódniuk azoknak, akik az adott útszakaszok igénybevételét tervezik. Ugyanakkor a kivitelezők és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai is azon dolgoznak, hogy minél előbb megvalósuljanak ezek a beruházások és így a közlekedők a lehető legkorábban ismét teljes szélességében birtokba vehessék a felújított hidakat. A társaság addig is az autósok szíves türelmét és megértését kéri.

közösség

további frisss

lap tetejére