Vas Megye és Kőszeg Város Bálján jártunk

Tóth Eszter - Fotó: Hornyák Emőke/Benkő Sándor • 2017. január 08., vasárnap •
Jó hangulatban telt az év első bálja a megyében.
Vas Megye és Kőszeg Város Bálján jártunk

Hagyomány, hogy a megyei bált évenként más-más település rendezheti meg, idén a megtiszteltetés Kőszeg városáé lett, a rendezvénynek a gyönyörű, újonnan felújított Jurisics-vár adott otthont. A vendégeket Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke, Huber László, Kőszeg város polgármestere és Horváth Meggie énekesnő fogadta. 

Nyolc órakor Papp Károly, r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány, a bál díszvendége, Majthényi László és Huber László köszöntötte a bálozókat egy-egy személyes köszöntővel és egy kis elveszett fülbevalóval kapcsolatos kitérővel. Meglepetésként a Kőszegi Beteg Gyermekekért – Myrtill Alapítvány alapítói adtak elő két remek operett dalt. Ezután a Hajnalcsillag Néptáncegyüttes lépett fel, a nyitótánchoz pedig a közönség soraiból választottak önként jelentkezőket. 

Este tízkor lépett a parkettre a Dance Jam modern tánc együttes, amely akrobatikus, kán-kán és ledes elemeket tartalmazó műsorral nyűgözte le a közönséget, egy órával később pedig a Be-Jó történelmi táncegyüttes tanította reneszánsz táncra a bátor önként jelentkezőket.

Éjfélkor az Év Vasi Embere 2016 díjátadóra került sor, idén dr. Németh István rektorhelyettes nyerte el a megtisztelő elismerést, ezután Horváth Meggie zenéjére rophatta a tömeg. 

A folyamatos talpalávalót a Cabo Wabo Party Band szolgáltatta, a buli remek hangulatban, egészen hajnalig tartott. A befolyt összeget a Kőszegi Beteg Gyermekekért alapítványnak ajánlották fel.

 

kapcsolódó galéria


kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére